Насловна Друштво У Подгорици пронађене двије ручне бомбе

У Подгорици пронађене двије ручне бомбе

0
ПОДИЈЕЛИ

Роми су данас, на двије локације у Главном граду, пронашли двије ручне бомбе за које се вјерује да су их бацили неодговорни Подгоричани како би их се ријешили.

bombapg1

Једна бомба нађена је у контејнеру у Момишићима, недалеко од ОШ „Сутјеска“ и за њу је утврђено да није била опасна, односно да је онај ко је бацио имао довољно свијести и савјести да је макар деактивира, јавља Портал Аналитика.

Ром је бомбу пронашао док је претурао по контејнеру и одмах је обавијестио полицију. Његов сународник убрзо потом нашао је бомбу на другом крају града, у самом центру, у Улици слободе, са дворишне стране, недалеко од зграде Врховног државног тужилаштва. Бомба је била остављена поред палме, на зеленој површини код паркинга.

Ром је испричао полицији да је узео у намјери да је баци у оближњи контејнер, али га је тада спасио младић који је туда пролазио и упозорио га да је врати на мјесто гдје је нашао и одмах је позвао полицију.

Та бомба и даље је испод палме јер се чека екипа Директората за ванредне ситуације, а полиција обезбјеђује мјесто догађаја. Из полиције кажу да је такво понашање грађана крајње неодговорно и несавјесно и да би сви они који желе да се ослободе оружја требало да га предају полицији, а не да ризикују да неко буде повријеђен.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here