Насловна Политика Коалиција Здраво Беране: Берански ДПС најбољи ученик будванског ДПС-а

Коалиција Здраво Беране: Берански ДПС најбољи ученик будванског ДПС-а

0
ПОДИЈЕЛИ

Берански ДПС је најбољи ученик будванског учитеља депеесовске мисли како се општинска имовина претвара у приватну, реаговали су данас на јучерашње саопштење ДПС-а из Коалиције Здраво Беране. Они су нагласили се њихова коалиција не игра са животима својих суграђана те да су се ухватили са вишедеценијским проблемима и унаприједили водоводну структуру.

Саопштење коалиције Здраво Беране преносимо у цјелости:

Узалуд се у беранском ДПС-у надају да јавност има кратко памћење и да ће заборавити како је изгледала општина за вријеме управе ортачког друштва које је новац из буџета преносило у приватне џепове.

Напротив, саопштења беранске хоботнице ће само привући пажњу Врховног државног тужилаштва, које и даље испитује развојне пројекте бивше гарнитуре. Берански ДПС је био најбољи ученик будванског учитеља депеесовске економске мисли. Оног, чијим су се досјеткама од срца смијали на промоцијама и оног од кога су учили како се општинска имовина претвара у приватну. Стрпљиво чекамо дан када ће и берански ученици кренути путем будванског учитеља. Људски се надамо да неће имати здравствених проблема током процеса, који би их принудили да иду на лијечења по градовима у којима су у међувремену купили станове. Имамо стрпљења док ДПС са јавне сцене не одвуче рука споре али достижне правде, али неистине и мржњу које провлаче кроз свако саопштење нисмо дужни да трпимо.

Јасно да је да они не воле Беране. Јер да га воле, не би правили тако страшне подјеле као што је подјела дјеце на „вашу и нашу“. Не би ишли у друге градове, поред десетина манифестација, представа, изложби које се недељно организују у граду којег презиру када не могу да извуку личну корист из њега. А можда у друге градове иду, јер не смију да се јавно појављују међу ојађеним суграђанима?

Поред васпитања, не показују ни основно знање из математике. Добро им иде само кад рачунају проценте уградње или броје новац за куповину гласова. А математика је јасна: 17 одборника је више од 16, увијек и свуда гдје ДПС не броји гласове, тако да су све одлуке беранске скупштине легалне и легитимне.

Такође, збир гласова само СНП и Демократског Фронта (7704) је већи од броја гласова ДПС (7014) на последњим изборима. Ако се овоме додају гласови које су добиле и остале партије које, попут нас, не желе да буду у лошем друштву, јасно је да ће ДПС у ближој и даљој будућности у Општини заузимати само опозиционе одборничке клупе.

Најстрашнија оптужба је везана за стање са питком водом. За разлику од ДПС, Здраво Беране се не игра са животима својих суграђана. Проблеми са водом су вишедеценијски и ухватили смо се у коштац са њима, дневно унапређујући водоводну инфраструктуру. Не желимо да ризикујемо да 5000 суграђана опет буде заражено само зато што нисмо хтјели да им саопштимо истину, за разлику од ДПС који је био спреман да жртвује дјецу Берана ради фотеља.

Сједи ДПС, један.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here