Насловна Друштво Ко је користио Фејсбук профил малољетнице након нестанка?

Ко је користио Фејсбук профил малољетнице након нестанка?

0
ПОДИЈЕЛИ

Полиција истражује ко је користио, а потом и угасио фејсбук профил Николине Нине Љиљанић након што је она нестала. То је “Вијестима” синоћ рекао њен отац Радомир Рајко Љиљанић.

nikolina1

Петнаестогодишњакиња је нестала прије седам дана, а масовна потрага за њом још није дала резултата.

„Инспектори покушавају да дођу до задњих контаката са Фејсбука, али је то мало компликовано. Након што је нестала, неко је користио њен профил и писао објаве. Написао је да ће вратити шифру ономе коме треба, а затим обрисао профил 20 минута након што смо му се јавили”, испричао је Радомир.

Он је рекао да су инспектори провјеравали поруке и позиве са два телефонска броја која је његова кћерка користила, али да им то није помогло у истрази.

„Нема никаквог помака, све је као и првог дана након нестанка – немамо никакв траг. Мноштво људи се солидарисало са нама – грађани, комшије, рођаци, војска, полиција, ватрогасци, локална управа… Претражили смо сваки кутак, али ништа“, казао је он.

Николина је нестала у ноћи 23. јануара. Њен отац раније је казао да ништа није слутило да ће Николина отићи, иако је она то брижљиво планирала.

Дјевојчица је закамуфлирала кревет, трпајући испод покривача играчке да би изгледало као да спава.

Николина је висока 158 сантиметара, има дугу смеђу косу са свијетлим праменовима и смеђе очи. Породица претпоставља да је у ноћи када је нестала на себи имала сиве хеланке, црну јакну и дубоке патике.

Ако имате било какве информације о Николини, јавите најближој полицијској станици или на број 067/543-749.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here