Насловна Политика Кнежевић за ИН4С: Нека Суботић покаже документа да ми је вратио новац...

Кнежевић за ИН4С: Нека Суботић покаже документа да ми је вратио новац преко банке

Кнежевић је раније казао да је својевремено, по налогу актуелног црногорског предсједника Мила Ђукановића, платио 50000 евра адвокату да извуче Суботића из затвора у Москви

6
Dusko Knežević
Душко Кнежевић

Предсједник Атлас групе Душко Кнежевић позвао је контроверзног бизнисмена Станка Цанета Суботића да покаже документа која потврђује да му је вратио 50000 евра преко рачуна у банци.

Кнежевић је раније казао да је својевремено, по налогу актуелног црногорског предсједника Мила Ђукановића, платио 50000 евра адвокату да извуче Суботића из затвора у Москви.

Тај новац, како је рекао, исплатио је из своје банке у Москви, а 50000 евра касније му је вратио Ђукановић преко једне заједничке другарице.

Ђукановић и Станковић

Суботић је у понедељак потврдио да је Кнежевић, по налогу Ђукановића, исплатио 50000 евра његовим адвокатима у Москви. Он је, међутим, рекао да је новац вратио Кнежевићу банкарским трансфером са свог рачуна на његов, те да за то посједује копију  „swifta“ те уплате.

Нека покаже, казао је Кнежевић на питање портала ИН4С да ли је тачно да му је Суботић вратио новац преко рачуна у банци, те да посједује документа која то потврђују.

Кнежевић је раније оптужио Ђукановића и Прву фамилију да стоје иза његовог прогона, а све са циљем да преузму послове и отму имовину Атлас групе.

Прочитајте још:

ДК на инстаграму: Брајовићу, паре нијесу проблем – пара нема!

6 КОМЕНТАРИ

 1. 30
  2

  Iako smo dosta znali, i znamo jos sto Knezevic ne pominje, jer ni on nemoze sve znati, trebao je on da se pojavi i da nacne ovu bagru.
  Mislim da je duznost svih onih koji slicno znaju i imaju dokaze da se oglase i pomognu da se oslobodimo ove posasti.
  Kao sto je jasno ova posast vlada sa svojim pipcima diljem bivse SFRJ i sire. A desilo nam se ovo zlo sto se u istoriji kad su nam se desavale slicne stvari i veliki zlocini nijesmo jasno odredili prema njima i zlocince kaznili po zasluzi. Naprotiv oni su uvijek izlazili sve jaci i jaci. Narod je ugnjavljen i umrtvljen , bespomocno kao ovce cekaju dje ce vuci napadnuti. A vuci ko vuci i kad su siti nastavljaju da kolju.
  E takve su ove „nase“ hijene.
  Od ovih bolesnika i bjelosvjetske olosi se nema sta dobro i normalno ocekivati oni su sotone koje su nas zaposjele.

 2. 17
  1

  Цане, покажи извод те трансакције. У чему је проблем? Сви знају да си поштен чивјек, Милов пријатељ, а он има строгу селекцију.

 3. 7
  3

  Нисам сигуран да је и сам Душко знао да ће постати филмска звезда. Неко је изгледа навукао и једног и другог и треће 😀

 4. 2
  0

  Cane je stvarno legenda.
  Da mu Dusko nije dao 50 hiljada sad bi robijao u Padinskoj Skeli zajedno sa Milovim poslovnim partnerom Jocom Amsterdamom. A kasnije ga je „Picousti“ abolirao jer ga je Cane finansirao i doveo na vlast u Srbiji.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here