Насловна Политика „Код Сузане“ поново 25. 10: Кнежевићева бесједа обиљежила данашње суђење (ВИДЕО)

„Код Сузане“ поново 25. 10: Кнежевићева бесједа обиљежила данашње суђење (ВИДЕО)

14
ПОДИЈЕЛИ

Данас је настављено суђење пред судским вијећем судије Сузане Мугоша у Вишем суду у Подгорици поводом афере Државни удар.

Данас је одбрану изнoсио оптужени Милан Кнежевић, предсједник Демократске народне партије и члан Предсједништва Демократског фронта.

Он је најавио да ће одбрану износити најмање три сата.

На последњем рочишту оптужени Андрија Мандић, лидер НСД-а и члан Предсједништва ДФ-а негирао је кривицу, и казао да је та акција осмишљена како би се спријечила изборна побједа Фронта.

Кривицу су раније негирали и Братислав Дикић, Милош Јовановић, Србољуб Ђорђевић, Кристина Христић, Бранка Милић, Милан Душић, Михаило Чађеновић и Драган Максић.

Поступак против Дикића је раздвојен, због његовог упућивања на лијечење.

Оптужницом Специјалног тужилаштва обухваћени су и двојица руских држављана, Едуард Шишмаков и Владимир Попов, као и српски држављани Немања Ристић и Предраг Богићевић.

Оптужницом су обухваћена и лидери Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић и Милан Кнежевић, док се поступак против преводиоца ДФ-а Ананија Никића води посебно.

Јуче су Мирослав Паровић (Народни слободарски покрет), Владан Глишић (Народна мрежа) и Милош Стојковић (Коалиција расељених са КиМ) заједничким саопштењем од Владе Србије тражили да у најкраћем могућем року од државних органа Црне Горе издејствује да се пет држављана Србије који већ годину дана леже у затвору због више него очигледно намјештене афере Државни удар пусте да се бране са слободе.

Кнежевић износи одбрану

„Желим да изнесем своју одбрану, а на ваша питања ћу одговорити уколико ме не будете прекидали. Одговараћу на свако питање суда ако ме не будете прекидали, на питања Тужилаштва нећу одговорати“, казао је на почетку изношења одбране Милан Кнежевић.

Он је негирао кривицу, додајући да не разумије, уз све интелектуалне напоре, оно што му оптужница ставља на терет.

„Нијесам крив. Овдје се ради о монтираном процесу против српског народа. На оптуженичкој клупи се налазе само Срби из Србије и Срби из Црне Горе. Ми треба да будемо примјер свима који покушају да се боре против власти како ће завршити.“

Кнежевић: Историјска увреда мојој породици

Кнежевић каже да је Црна Гора данас постала лавиринт гори од Минотауровог.

„Немам дилему да ћемо пожељети и Турке и Аустроугаре и Њемце ако се не одупремо, демократским средствима, галопирајућој капитулацији наше државе. Не бих се нашао у овој оптужници да сам хтио да слушам инструкције из НАТО амбасада“, додао је он.

„Моја потомци су партизани. Мене повезивати данас с удбашким војводома, с некаквим ‘Чаругама’, ‘Синђама’, ‘Минђама’ представља историјску увреду за моју породицу. Орден на мојим грудима је лента коју сам добио у Москви као вођа антифашистичку делегацију“, казао је Кнежевић.

Кнежевић: Оптужен сам зато што сам Србин и противник НАТО-а

„Од 129 страница оптужнице мени је посвећена страница и по. Дакле, врховни командант који је требало да изазове највеће крвопролиће у историји Црне Горе, постаје обичан курир Синђе и Паје, који је задужен да шаље криптоване поруке. Оптужница је пуна контрадикторности“, навео је Кнежевић.

Оптужени Кнежевић казао је да је „типован“ од септембра прошле године за оптужницу, само зато, што је рекао, што је Србин и што је против НАТО-а.

Кнежевић: Марковић и Ђукановић казали да ће оптужница бити потврђена прије саме потврде

Кнежевић је казао да су и прије потврђивања оптужнице, Душко Марковић и Мило Ђукановић навели да ће бити потврђена.

„Све до јула нисам имао прилику да се увјерим какви су то докази против нас, навео је Кнежевић.

„Па нека цијени јавност како је била једнакост оружја, ја тек у септембру добијам све што стоји у списима предмета.“

Кнежевићево знање руског није довољно за „командовање преко телефона“

Кнежевић је истакао дио оптужнице у ком се наводи да је телефон требало да буде предат функционеру ДФ који говори руски.

Он је открио да је у новембру 2016. дао интервју на руском језику, али да га солидно говори, а не перфектно, и да је добио питања унапријед и да је читао спремне одговоре.

Констатовао је да његово солидно знање руског није довољно за команде преко телефона, како стоји у оптужници.

Кнежевић: Када сам се сретао са Шавивом, с нама није било Руса

Кнежевић је навео да је Арон Шавив водио кампању Демократског фронта и да му је казао да ће његов ривал бити савјетник Демократске партије социјалиста.

Навео је да се у јуну срео са њим у Москви, а затим и у јулу, такође у Москви, и да се уопште није сретао са Русима тада.

Кнежевић: Никића сам срео трипут, с њим се састајали и други лидери опозиције

„Ананија Никића сам га три пута у животу срео. Оно што сам могао да закључим је да се ради о часном и поштеном човјеку који живи у Македонији, и човјек за кога ни у најлуђим конструкцијама не бих помислио да се ради о руском агенту“, објаснио је Кнежевић.

Кнежевић каже да су и други лидери опозиције имали контакте са Никићем, а да му он нема ни број телефона.

„Па да сам ишао у Москву да кујем државни удар, не бих куповао кредитном картицом усред Москве књигу Јосипа Бродског“, поручио је Кнежевић.

Кнежевић: Поред Мандића и мене, и Медојевић био на састанцима са Шавивом

„Ако Небојше Медојевића нема у овој оптужници, онда не би требало да буде ни нас“, казао је Кнежевић, истичући да је на сатанцима са Шавивом у вези са кампањом ДФ-а био и Небојша Медојевић, лидер ПзП-а, поред Кнежевића и Мандића.

Он је нагласио да је дошао до закључка да су њега и Мандића оптужили искључиво зато што су Срби, а да Небојшу Медојевића, као Црногорца, оптужују за наводно прање новца, те да очекују нови процес већ средином новембра.

Кнежевић је казао да је једино што је тачно у оптужници, а што се односи на њега, јесу његови политички говори, на које, како каже, поносан.

Кнежевић: Да хоћу да напустим Црну Гору, не бисте ме гледали у судници

„Ја сам напуштао Црну Гору и послије 16. октобра“, казао је Кнежевић, додајући да поштује закон, да је долазио на свако рочиште, те да, у случају да жели да напусти Црну Гору, то би учинио за мање од 12 сати.

Истиче да нема од чега да се крије, као и да жели да у судници демонтира овај судски протест.

„Сваки скуп смо уредно пријављивали. Нека нам кажу ко је то од нас заказао скуп за вече 16. откобра. Прво, закон нам забрањује скупове на дан избора, а друго нијесмо ни били у могућности за то. Никад нико од функционера ДФ-а није најавио скуп за 16. увече“, навео је Кнежевић.

Кнежевић је оцијенио да је оптужница нелогична и неписмена, говорећи посебно о терминима „екстракција и евакуација“.

„Ставља ми се на терет екстракција и евакуација. Оптужују ме да сам требао да евакуишем људе који су требало да изведу државни удар. Волио бих да ми се каже кога сам то евакуисао из Црне Горе након 16. октобра“, додао је он.

Кнежевић, како каже, мисли све најгоре о Ђукановићу, али ни он ни било ко од лидера Фронта није помислио на физички обрачун с њим. Он истиче да се ДФ-у управо не може опростити демократска борба против Ђукановићеве владавине.

Кнежевић: Од 12. октобра Паја, Синђа и тужилаштво припремају два плана

„Од 12. октобра Велимировић заједно са Синђелићем и у координацији са тужилаштвом припремају два плана“, наводи Кнежевић, дајући реконструкцију догађаја од 12. до 16. октобра, у , како је казао, Толстојевом маниру „два плана“.

Кнежевић је казао да су 12. октобра добили информацију да ће АНБ и ДПС изазвати нереде на дан избора, у мајицама ДФ напасти Пинк и зграду ДПС и прекинути изборе.

„О томе је Небојша Медојевић обавијестио Миливоја Катнића у 13 часова. У 13.30 се појављује ‘војвода’ Паја Велимировић (ово ‘војвода’ говорим у пежоративном контексту) одлази у ЦБ и саопштава да се планира нешто слично ономе што смо ми послали Катнићу. У том тренутку Велимировић постаје агент-провокатор, он држи јавну кућу у Зубином потоку“.

Истог дана, тврди Кнежевић, Саша Синђелић под мјерама тајног надзора због вјерске и расне нетрпељивости, постаје дио ове шеме.

Кнежевић каже да је 14. октобра био завршни скуп ДФ у Подгорици, али да је истог дана задужено оружје од стране тужилаштва које је потписао Драган Пејановић, секретар у муп-у, НАТО-кооординатор. Реверс је, наглашава он, издао Владан Лазовић, братанић Зорана Лазовића“, додао је Кнежевић.

„Шта ће им оружје ако се све зна? Само је требало да се оде у Мојановиће, у кућу Кнежевића, побити псе ако пруже отпор и ухапсити ме. Затим поћи до Андрије Мандића, побити његову пашчад и њега ухапсити.“

Он каже да се наредног дана појавило саопштење полиције да су могући нереди 16. октобра. Славко Стојановић је, како каже, припремио терен за наредне догађаје.

Уочи сваких избора, руководство ДФ иде под Острог да се помоле, објаснио је Кнежевић. Он тврди да је испред горњег манастира у Острогу био и агент АНБ који је контактирао његову дјевојку. Потом су се срели са митрополитом Амфилохијем и да су о изборима разговарали само у смислу да све прође фер и демократски.

Кнежевић: У трену кад разваљујемо ДПС, од нас тражено да зауставимо своје бираче

Кнежевић је казао да је Андрија Мандић обавијестио предсједништво ДФ да им је тадашњи министар унутрашњих послова Горан Даниловић пренио сазнања од Миливоја Катнића да грађански рат нико не може да спријечи и да је тражено од њих да позову чланове и присталице да остану кућама.

Све се то дешава у, како је казао, 15.00 часова, када је била незапамћена излазност.

Он наводи им је речено да су око њихових просторија постављена снајперска гнијезда и да су сви потенцијална мета.

Кнежевић наводи да је мислио да је у Црну Гору дошао генерал Љубиша Диковић и да га је то чудило, а да је из медија први пут чуо за Братислава Дикића. Наводи да је Арон Шавив задржан на Божају када је пробао да уђе из Албаније и да су га исљеђивали и викали на њега.

Он истиче да су након информације од Даниловића, обишли сва изборна мјеста и затражили од својих активиста да спријече сваки могући инцидент, као и да не славе побједу.

„Откуд у доба блокаде Вајбера и Вотс-апа стиже циркуларна порука од ДПС-а: ‘Одбранили смо Црну Гору!’„, напоменуо је он.

План А и план Б

„Они који су ово планирали су знали да ће то спустити излазност и да постоје два плана. Да смо остварили већину дошло би до плана А, дошло би до оружја које су узели на реверс. Они који су нас батинали 24. октобра би нам поубијали рођаке и неког од нас. Приступило се плану Б јер ДПС није имала већину без подршке мањинских странака“, тврди Кнежевић.

Кнежевић наводи да је због тога што је опозиција могла да формира владу са мањинским партијама, Катнић 19. октобра јавно изнио државне тајне да би се направио притисак на мањинске странке.

СДТ је прије неки дан казао да неће бити проширења оптужнице, навео је Кнежевић, али нико нема намјеру да истражи Четнички равногорски покрет из Колашина.

Он је поменуо Милету Јелића, четничког војводу из Колашина који је требало да организује скуп, показујући фотографије на којима је Јелић са Синђелићем и Велимировићем.

Дакле, закључује Кнежевић, четничке назовивојводе у Црној Гори познаје само Јелић и специјални државни тужилац Миливоје Катнић.

Кнежевић: СДТ ми рекао да ће Лаврову и Шојгуу *** мајку, ако му не испоруче оптужене

Кнежевић је испричао да му је приликом саслушања СДТ Миливоје Катнић поручио:

‘Реци тим твојима, Лаврову и Шојгуу, да ћу им *** мајку, ако ми не испоруче Шишмакова и Попова’, казао ми је Катнић“, навео је Кнежевић.

Након овога први пут је бурно реаговала судија Сузана Мугоша, спријечивши га у даљем излагању. Након кратке препирке, Кнежевић је наставио одбрану.

Питања Кнежевићу

Душан Милосављевић, бранилац Кнежевића, питао је Кнежевића о околнистима повреда приликом протеста ДФ-а 2015.

Кнежевић је, уз прекидање судије, казао да је Николај Драговић, професионални ММ-борилац, лице које му је нанијело повреде.

Он је, одговарајући на питање адвоката, казао да је против НАТО-а јер је то алијанса војни, агресивни савез чија је сврха превазиђена од разбијања Варшавског пакта, зато што гдје год да интервенише услиједи глобални и геополитички хаос, а сама интервенција ’99. имала је за циљ да разбије СРЈ, отме Косово и одржавање референдума у Црној Гори.

„Немам дилему да ми је живот угрожен негдје од септембра 2015. до данашње дана“, казао је он.

На питање да ли је предузимао у том смјеру одређене радње, Кнежевић је казао да је након информација 16. октобра послао поруку Даниловићу да се ставља на располагање како не би дошло ни до каквог инцидента.

Медијска сатанизација – тако је Кнежевић описао наводе медија у Црној Гори након тих догађаја, и додао да су њему и колеги Мандићу тада цртане мете на чело.

Поводом инкриминације „група формирана ради проглашења изборне побједе ДФ-а“ он наводи да, у случају да је ДФ желио да направи нешто што би резултирало окупљањем народа, ДФ би то урадио прије окончања изборног процеса.

ДФ никад није организовао антинатовски протест зато што у себи има конституенте који се не противе НАТО-у, појаснио је Кнежевић.

„Нисам имао задатак да преносим поруке криминалних организација. Не познајем никог од оптужених сем Мандића и Чађеновића.

Катнић: Никад нисам ником опсовао мајку

СДТ Миливоје Катнић саопштио је након питања одбране да никада никоме није псовао мајку, а поготово не Лаврову и Шојгуу, руским високим званичницима, које и не познаје.

Кнежевићеву одбрану описао је као књижевну фикцију, што је, према његовом мишљењу, опасно.

„Те књижевне фикције су сјајне. Књижевна фикција је јако опасна ако су у њу почне вјеровати.“

Он је истакао да је Кнежевићева бесједа политичка, на шта је реаговао Кнежевићев бранилац Милосављевић, рекавши да је одбрана политичка у оном домену у којем је политичка и оптужница.

Одбрана тврди да Катнић сваког рочишта помене нове доказе

Адвокат Милан Петровић је казао да је након сваког саслушања збуњен.

„После сваког саслушања тужилац износи нове чињенице.“

Суђење се наставља 25. октобра у 9 часова. Наредни претреси су заказани за 25, 26. и 27. октобар, те 7, 8, 9, 15, 16, 17, 22, 23 и 24. новембар.

ПОДИЈЕЛИ

14 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   SDT je danas otkrio da je Knežević pregovarao sa Ambasadoom SAD da DF odustane od referenduma za NATO, a da im amerikanci zauzvrat pomognu da prođu bolje u sudskom postupku za pokušaj terorizma! Knežević je potvrdio da je to istina, pitao je je li to pronađeno u komunikaciji sa Rodićem! Rusi da mu oduzmu orden 🙂

  • 0
   0

   Xa , xa , xa , taman tako , ne može DPS imati idealnijih političkih protivnika od DF-a .
   Mene je lično Knežević baš simpatičan lik , ima smisla za humor i neku harizmu , ali biti optuženi a ne odgovarati na pitanja Tužilaštva i Suda mi je neshvatljivo , samo po sebi iskazuje sumnju u sav politički govor koji je otukao u Sudu jer na činjenice iz optužnice nije odgovarao .

   • 0
    0

    Pa Maso ti si procitala optuznicu pa znas da nije odgovarao. Pa ni SDT ne odgovori na demati MUP Srbije da na Zlatiboru nije bilo pripadnika GRU pa mu ti vjerujes.

    • 0
     0

     Maso ti si ocigledno NAVIJEN. Ti stalno ponavljas jedno te isto: U optuzbi ima nesto. Ne znamo sta je to, ali cemo na kraju sve videdti…Optuznica, optuznica, sud, tuzilac… Milov sud, Milov tuzilac, ove Milove smeshne optuznice, koliko dugo mogu ovako?
     .
     .
     Pitam Masha i ostale NAVIJENE botove – da li zaista misle da je moguce odrzati Milov rezim indefinetno, zauvek? Naravno da nije. Kad taj dan dodje, a nece proci dugo vremena, samo polako; tad cete imati puno odvajanje sudstva od izvrsne vlasti. Sutkinja nece biti smesna, kao sto je Suzana smeshna. Bice cast biti Sudija, Tuzilac…. I sta mislite, ko ce biti PRVI OPTUZENI za pranje novca, basnoslovno bogacenje bez ikakvih dokaza otkud taj ogromni novac.
     .
     .
     .
     A sto se tice Knezevica, umesto njega mogli su da stave Abazovica (i on je vikao „Milo Lopove“, sto Diktator smatra delovanje PROTIV CG) ili bilo koga drugog van privatne Milove stranke. Sudjenje bi bilo isto. Dritan bi morao da odgovara gde je putovao, kad je odlazio, dolazio? Zasto je u sred skupstine vredjao Mila=CG? To sto niko od ovih „turista-keramicara-terorista“ ne poznaje Abazovica, to Milovu Sutkinju i botove uoipste ne bi zanimalo. Morao bi da odgovara „SAMO NA ONO U OPTUZNICI“. To je to, sto JEDINO INTERESUJE MILOV SUD!

     • 0
      0

      Sve to što si napisao je obična politika , i to uobičajene floskule , vi dalje od Mila ne vidite , da nema njega vi teme nebi imali !
      A ja kažem da svako ko se ogriješio o Zakon treba da odgovara , bilo da se zove Milo , Sveto , Mugi ili Andrija , Milan i Medo !
      Zakon je iznad svih nas i njih !
      E sad , to što bi činjenice iz optužnice htjeli da prebacite na teren politike mi jeste shvatljivo , vjerojatno nemate drugi način da se odbranite pa tražite da vam se vjeruje na riječ , ali mi smo ozbiljni ljudi koji vjeruju dokazima i činjenicama , i to nema veze sa bilo kim pojedinačno već sa istinom !

 1. 0
  0

  Katnic kaze „da ce Sojguju i Lavrovu j majku i tako dalje,zamislite katnic mili jos uvjek da je u Konavle,on ce nekome majku,ili mozad u jame kao nekad neki Katnic davne 45 ili467,koji drzavni istrazitelj,jadi i bijeda ,mizerija i sve sto sa ovim ide.

 2. 0
  0

  DF, treba sto vise izlagati informacija kako djeluje drps, da ovaj narod sto vise vidi pod kakvim plastom zivi i zasto mu je frizider prazan.Puna podrska za Andriju i Milana

 3. 0
  0

  Кнежевић је изнео одбрану којом је погођена најслабија тачка овог недвосмислено монтираног процеса, тј. ГСТ Катнић је екстремно сујетан, осветољубив полтрон али преамбициозан. Зато у таквим случајевима неконтролисано “пада у неиздрживу ватру” (јаче је од њега), правећи фаталне грешке, улазећи у зону дубоке конфузије, вишеслојну контрадикторност и општепознато мумлање, црвенило и рационално необјашњиву гестикулацију. Проклизава границама невешто скриване лажне урачинљивости и крајње проблематичног психијатријског профила. Тако ће “извођач радова” упропастити “рад” који му је поверен да га изведе. Само потпуни идиоти и осрашћени србомрсци и мрзитељи уљудне и нелоботомисане “ЦАне” Горе, могу веровати у стваран покушај државног удара и око тога нема здраворазумске употаности. Посреди је гомила лажи и полуистина, без елементарних елемената било којег кривичног дела, чак ни граћанског деликта. О моралном и правном категорисању СДТ-а, пратећих извођачких служби и судског већа, потпуно је депласирано и полемисати. Све је јасно – ФАРСА. Процес ће остати обележен једним од најсрамнијих поступака – несолидарности тзв. преостале опозиције. Уместо циљаног уништења ДФ-а, тзв. рестл опозиције ће оваквим “држањем”, на крају сам себе уништити. Дакле, тзв. грађанска опозиција конверира, пословици: И мућак је јаје, док се не разбије. Какав год да је, са свим својим врлинама и манама, ДФ ЈЕ ЈЕДИНА ПРИЛИКА ИСТОРИЈСКЕ РЕТРАДИЦИОНАЛНОСТИ ИСТИНСКЕ ЊЕГОШЕВЕ Црне горе.

  • 0
   0

   Zaboravljaš da kažeš glavnu stvar – Katnić ima dokaze i to brojne! 15 advokata ne pomaže, jer dokazi su neoborivi, rekao bih da je sujeta povrijeđena nekom od advokata iz Srbije, pa cijela Crna Gora priča da su advokati u ovom procesu tuga, što je i logično, jer najbolji advokati ne brane izdajnike i strane plaćenike!

   • 0
    0

    Imate ovde nekakvih botova, NGO, iznajmljenih…Ako udjete u sirotinjski kraj sa 100 eura u ruci, iznenadili bi ste se – sta sve mozete da iznajmite za te pare.

  • 0
   0

   @54, Knezevic je lepo analiticki izneo par stvari, koje „udar“ cine smesnim.

   Jedna stvar je da je Katnic preko Sindje i Vojvode Paje formirao „zlocinacku grupu“ za 50 eura po clanu. To im je dato za 2 nocenja u PG (40) i 10 eura za hranu! Njima su svedoci saradnici rekli da idu u PG gde ce biti veliki miting opozicije. Tu je problem, sto je DF propisno uvek trazio dozvolu od komunalne policije za odrzavanje mitinga. Za 16 oktobar nisu podneli nikakvu molbu za miting. To znaci da su Katniceva 2 coveka (Paja i Sinja) iznajmili 15 ak ljudi, pod laznim obecanjem da ce biti miting u PG, gde ih je cekalo hapsenje. Tu je najveci stos, sto rece onaj chikica (sto se ne bavi nikakvim sportom!), da su ga uhapsili i sproveli u policiju. Tu u hodniku je video SVEZANOG VOJVODU PAJU! Zamisli, Paja je svo vreme bio u dosluhu sa Katnicem, kupovao one puske, rasklapao i bacao u jezero i onda kad je stigao u PG da doceka svoje kolege teroriste, Katnic ga hapsi. I to mozemo da razumemo, ali pogledaj dalje sta je uradio: On izlozi svezanog Vojvodu Paju u hodnik policije, da ga njegovi „saborci na shake“ vide svezanog, kao i on je uhapsen, zlocinacko udruzenje je provaljeno!!

   Ono sto advokati i ovi heroji iz DF nisu jos predocili svetu, TV publici je sledece:

   Za ceo dokaz da se radi o farsi, nije potreban ni Katnic ni njegova sujeta, ni njegovo nekontrolisano sleganje ramenima i shirenje ruku, kao da ce da poleti (neurological tic disorder), ni njegova osvetoljubivost. Dovoljno je da se baci fokus na svedocenje Vojvode Paje. Kad je Paja poceo da laze u sred suda o tome kako mu je Sidja dao pare a Katnic naredio da kupi „rakiju“ t.j. puske i potom ih baci u jezero na KIM. Tad se ceo proces SRUSHIO, tresnuo o zemlju. Lazov Paja kaze da je bio toliko u zurbi, a i Sindja je bio u zurbi a i Katnic je bio u problemima, on jednostavno nije imao vremena da za 3 sekunde mobilnim snimi te puske, pre nego sto ih je bacio!

   Sve sto se desava sada i sto ce se desiti do kraja ove sherade, farse – to je sve totalno nepotrebno. Jednostavno se zapitaj: Ako su stvarno postojali nekakvi teroristi u pokusaju Kozaci na Zlatiboru, Shishmakov, Popov, gen Dikic, Branka Milic…., zasto je onda Katnic morao da izmislja one puske, rakiju, da ih baca u jezero, bez snimanja??

   Sad zamislite posle cele smejurije, kakvo ce izgledati svedocenje Sindje. On je kao bio veza sa Rusima i DF. Niko od ovih terorista nije komunicirao sa Sindjom. Sindja je samo davao instrukcije Paji. Paja sa onom pricom se totalno ukakio u svoje gace. Sta ce sad da radi Sindja? Izgubio je vezu sa teroristima i sa DF. Znaci kad pocne da prica o puskama, polic uniformama, gas maskama… Kome je to dao? Sa kim je to pripremao? Sa Shishmakovim i Popovom u RF!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here