Насловна Насловна Кнежевић: Надам се да ће Ђукановићу проћи кроз главу слике измасакрираних Срба...

Кнежевић: Надам се да ће Ђукановићу проћи кроз главу слике измасакрираних Срба и Црногораца

2
ПОДИЈЕЛИ

Долазак Хашима Тачија у Црну Гору, након одлуке подгоричког режима о признању тзв. државе Косово, представља најсрамнију страницу у историји ове земље, каже Милан Кнежевић, предсједник Демократске народне партије.

milan knezevic

„У инфлацији лажних диплома, магистратура и доктората, једна диплома је неупитна, а то је Ђукановићев докторат о велеиздаји. У ових 25 година владавине успио је да изда све чега се дотакао. Мала је Црна Гора колики је Ђукановић издајник. Додуше, тешко би се могао очекивати и најмањи патриотски чин од човјека, који је као члан Врховног савјета одбране СРЈ за вријеме НАТО бомбардовања боравио у Бриселу, одајући војне и државне тајне земље у којој је рођен“, додаје Кнежевић.

Кнежевић каже да Тачијева посјета представља континуитет издајничке политике Ђукановића и његових сателита из Владе, који се на сваки начин покушавају одржати на политичкој сцени не би ли допљачкали још ово мало што је остало од Црне Горе.

Искрено се надам да ће Ђукановићу за вријеме разговора с Тачијем кроз главу пролазити слике измасакрираних Црногораца, Срба, Албанаца, Рома, Египћана, забетонирана православна гробља, спаљене куће, али и Жута кућа, у којој су Црногорцима и Србима вађени органи, након чега су брутално убијани. Намјерно кажем да ће му “кроз главу пролазити”, јер Ђукановић о томе неће смјети Тачија ништа ни питати“, додаје се у саопштењу.

Кнежевић каже да га не би зачудило да Тачи, у знак свега што је урадио на издаји сопствене државе, Ђукановићу поклони мапу Велике Албаније, у којој се налази и Подгорица с околином.

„Наравно, с те мапе би, у знак захвалности за премијерово вјерно служење, били издвојени УДГ, Прва банка и остале повезане фирме и непокретности које је Ђукановић прикупио ових година“.

Због тога позивам све грађане Подгорице и Црне Горе да се у петак окупимо испред виле Горица, да изразимо протест против још једног понижења, које нам Ђукановић приређује. Наша је дужност да у мраку његове диктатуре будемо луча отпора и глас разума, који не пристаје да буде угашен и ућуткан“, закључује Кнежевић.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Kakve se krupne rijeci ovdje mogu procitati, pa ovo je politicka junacina, opste prakse!! Pulen Pedje Bulatovica, idejnog politickog tvorca, blago receno, sumnjivih izbora, u vrijeme jedinstvenog DPS, sada prica o izadji I izdajnicima.
  Klasican, komunisticki manir.
  Pozivati gradjane preko medija na protest a pri tome, da se baram javno zna, ne raditi organizaciju, osmisljavanje, idejnu koncepciju protesta, je ravno bezobrazuluku gradjanskom I politickom. Ovaj poziv znaci direktno navodjenje emotivno manipulisanih gradjana na policiski pendrek I privodjenje. Pri tome, gospodin sa fotografije ima poslanicki imunitet.
  Hasim Taci, za mene kao gradjanina, nije pozeljan gost u mojoj drzavi.
  Koristiti njegov dolazak za mobilizaciju opozicionih gradjana je nepromisljeno I politicki promaseno.
  Pocnite krajem februara, kako ste I rekli, planski I organizovano..
  Ili mozda, gospodin sa fotografije zna da protesta krajem februara nece ni biti…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here