Насловна Насловна Кнежевић: Можда шатори поново освану пред Скупштином Црне Горе

Кнежевић: Можда шатори поново освану пред Скупштином Црне Горе

7
ПОДИЈЕЛИ

Шатори би врло брзо могли поново да освану испред зграде Скупштине Црне Горе у Подгорици. То је саопштио лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић, одговарајући на питања гледалаца у емисији „У жижи на Телевизији Нови.

Није искључено, ја сам се навикао на шаторе. Може се десити да врло брзо освану у Подгорици испред Скупштине Црне Горе“, казао је Кнежевић.

Навео је да је ДФ раније предлагао опозицији организовање протеста.

Одмах након 16. октобра Демократски фронтје понудио је остатку опозиције да заједнички организујемо протесте и мирне шетње, усаглашени за то да 39 посланика треба да одражавају опозиционо јединство. Нажалост, остали смо усамљени. Договор је да наступамо јединствено. Чекамо даље модалитете и видове нашег заједничког дјеловања. Не желимо да нарушимо било шта што је постигнуто око ових принципа када се окупило 39 опозиционих посланика“, саопштио је Кнежевић.

milan-knezevicДодао је да је ДФ спреман да „ако је читава опозиција за то, организује протесте већ сјутра. Кнежевић сматра да је опозиција у овом тренутку јединствена.

Искрено, као човјек, морам да искажем малу дозу разочарења што нијесу много енергичније стали, не у одбрану Демократског фронта, већ принципа слободе и показали отпор према сатанизацији кроз коју пролазимо све ово вријеме. На тај начин бисмо показали најбоље јединство. Могли су много енергичније да стану у одбрану, јер знају да их Милан Кнежевић, Андрија Мандић, Предраг Булатовић, нити било ко други из Предсједништва ДФ-а не би оставио на вјетрометини, нити би их пустио режимским керберима“, саопштио је функционер Фронта.

Сматра да је највећа глупост форсирање подјеле на „грађанску опозицију, с једне, и ДФ, са друге стране.

Надам се да ће опозиција у наредном периоду дјеловати хомогено и да ћемо договорити модалитете сарадње који ће допринијети да Ђукановићева већина, коју персонификује Душко Марковић, не издржи ни 2017. годину“, закључио је Кнежевић.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Странке треба да иду до крја. Да покажу да су спремне да жртвују своје плате и мандате ради промјена. Уколико народ не одреагује на то , онда се требају повући са политичке сцене и одговорност пребацити на народ. Али , народ треба прво да види спремност на жртву својих предводника, да би могао да им вјерује. Тако би се уједно побиједили разни “Ђуровићи“, “Ракчевићи“, “Пајовићи“, “Кривокапићи“, …, који изнађу разлоге подршке режиму. Све у интересу државе, а све против народа.

 2. 0
  0

  Ne, ne, ne, nego treba da se narod osvijesti i da ne podrzava nijednu partiju koju vodi neko ko je bi clan komunisticke partije Jugoslavije.

  Inace, uvijek ce biti prevaren, jer komunisti podijele uloge i zaludjuju narod.
  Da ne pricamo o tome da su ovo sve neki vjecni lideri.
  I neki lideri nekih malih i beznacajnih komunistickih i pro komunistickih partija izvadjenih iz naftalina.

 3. 0
  0

  SAMO DOGOVOR SA KOMPLETNOM OPOZICIJOM citate li danas NJEMOCKOG AMBASADORA -BOJKOT DAJE VEC PRVE REZULTATE nemote da USERETE STVAR ko 24-og,PROSLE GODINE GLAVOM KROZ ZID.

 4. 0
  0

  Ako građanska opozicija nasjedne na ovu licemjernu retoriku EU kako su oni cool a DF retrogradan, onda su zaista niski i sujetni. Ne odustajite od bojkota!!! To je jedina šansa da se prikaže besmisao u kojem se nalazimo. Odgovorni smo za našu pogubljenu djecu!!! Ranko, nije ti NATO važniji valjda od Crne Gore? Ne igraj se previše, jer ni ti nećeš preći cenzus!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here