Насловна Политика Кнежевић и Булатовић на конгресу Путинове Јединствене Русије у Москви

Кнежевић и Булатовић на конгресу Путинове Јединствене Русије у Москви

0
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Демократске народне партије Милан Кнежевић, и предсједник Политичког савјета ДНП Предраг Булатовић, позвани су у Москву да у својству гостију Конгреса учествују у раду 15. Конгреса сверуске партије „Јединствена Русија“, чији је предсједник Владимир Путин.

У позиву, који потписује Б.В. Гризлов, предсједник Врховног савјета „Јединствене Русије“, између осталог се наводи да предстојећи Конгрес ове партије представља важан датум у њеном раду, и да се 15. Конгрес организује уочи избора за Државну Думу Федералног сабора Руске Федерације, који треба да се одрже у септембру ове године.

У позиву Б.В. Гризлова такође се наводи да ће у оквиру партијског форума бити организован Округли сто на тему „Свијет у 2016. години. Изазови и перспективе“, на којем ће, током дискусије о актуелним глобалним политичким и економским питањима, говорити и гости Конгреса.

Гризлов истовремено исказује очекивања да ће активно учешће предсједника ДНП Кнежевића, и предсједника Политичког савјета ДНП Булатовића, дати додатни импулс на плану развијања међупартијског дијалога „Јединствене Русије“ и Демократске народне партије, као и да ће помоћи даљем учвршћивању веза и непосредне сарадње Русије и Црне Горе.

На 15. Конгресу „Јединствене Русије“ током главног дијела партијског Конгреса, на плану међународних активности, биће одржана и свечана церемонија потписивања Балканског меморандума, чији је Нацрт још у изради.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here