Насловна Политика Кнежевић: Ако СДП направи коперникански рез биће ванредних избора

Кнежевић: Ако СДП направи коперникански рез биће ванредних избора

0
ПОДИЈЕЛИ

milan knezevic df

Уколико Социјалдемократска партија СДП на Цетињу направи коперникански рез и одбије сарадњу с Демократском партијом социјалиста ДПС, онда је логично да ванредни парламентарни избори буду расписани на прољеће, заједно са локалним, сматра члан Предсједништва Демократског фронта Милан Кнежевић.

Он је рекао за „Дан“ да ће избори на Цетињу показати хоће ли СДП направити дефинитиван отклон од ДПС-а.

„Имајући у виду чињеницу да су ДПС и СДП 15 година у коалиционом браку који су обиљежиле многобројне афере и преваре, право је чудо да су и досад остали у овако фингираном односу. Избори на Цетињу ће дефинитивно показати да ли се ради о вербалном препуцавању због којег је Ранко Кривокапић промукао, или је мања чланица коалиције спремна на дефинитиван отклон од везаности за Ђукановића“, истакао је Кнежевић.

Кнежевић је сматра да уколико СДП на Цетињу направи тај коперникански рез, онда је логично да ванредни парламентарни избори буду расписани на прољеће, заједно са локалним.

„Ако се ипак то не догоди, онда ће се све свести на контекст политичких брачних супружника који су се договорили о наставку брака под мотом „Ја нећу више, само немој ни ти више“”, закључио је Кнежевић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here