Насловна Друштво Клинтонова заштитила педофила

Клинтонова заштитила педофила

1
ПОДИЈЕЛИ

Tелевизија CNN извукла је из „нафталина“ да је Хилари Клинтон 1975. године била адвокат Томаса Алфреда Тејлора који је био оптужен за силовање 12-годишње девојчице.

Све се догодило у Фејетвилу у Арканзасу, а он је тада имао 41-ну годину. По оптужници: он је претукао и силовао жртву која је завршила у реанимацији.

Тејлор је тврдио да није крив и затражио је да му суд за браниоца одреди жену. И, суд је одлучио да то буде 27-годишња Хилари Родом, чији је то био први „кривични предмет“.

Сведоци из тог времена су CNN рекли да се вероватни председнички кандидат америчких демократа тада држала самоуверено и агресивно и да је, поред осталог, тражила да се утврди „психичко стање“ жртве.

Тврдила је, наиме, да је девојчица била „психички нестабилна“ и да је маштала о мушкарцима старијим од себе. Чак: да је „романтизовала сексуално искуство“.

Тражила је и „експертизу доњег веша“ силоване и издејствовала да Тејлор не буде осуђен за силовање већ за „непристојно наметање малолетници“.

Тако је уместо доживотне робије добио – само једну годину затвора.

Која цинична сподоба је руководила америчком дипломатијом, а сада има све изгледе да се са Доналдом Трампом бори за Белу кућу, показао је аудио-снимак разговора који је Клинтонова водила са једним новинаром из Арканзаса:

Он (Тејлор) је прошао детектор лажи! Ја сам га на то натерала и он је успео. То је заувек уништило моју веру у полиграфе. Најтужније у свему је то што је оптужба (против Тејлора) имала све доказе!“

Жртва, чије име није откривено, рекла је након што је одслушала аудио-снимак:

„У шоку сам… Против мене су напросто лагали… И још она (Клинтонова) говори да се бори за жене.“

Кандидаткиња Демократске партије за Белу кућу CNN је рекла да адвокати некада морају да бране и оне који им се не свиђају и да је то њихова обавеза и њихов посао.

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here