Насловна Мозаик ККЦЗ се захвалио Делијама на фер навијању (ВИДЕО)

ККЦЗ се захвалио Делијама на фер навијању (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

делије баскет

Пионир није више само ,,гротло“ познато по утакмицама кошаркаша Партизана. На мапи Евролиге, сад је уписано да је и дом Црвене Звезде. Подршка клубу је једнака, ако не и гласнија него на фудбалским утакицама (ипак смо ми земља кошарке). Али то није био проблем да се испоштују сви договори с клубом.

Тако у петом колу Евролиге против литванског представника Литвос Ритаса, у којем је ККЦЗ побиједила са 88:77, навијачи су били шести играч, али и поред ватреног навијања нису прекршили ни један дио договора, и апела клуба. Зато се данас јавио сам клуб.

,,Делије су по ко зна који пут показале да су шести играч Црвене звезде. Фантастичном подршком, не штедећи грла и дланове, навијачи су носили своје љубимце током свих 40 минута утакмице”, пише на сајту црвено-белих.

,,Ипак, оно што посебно треба истаћи је да су сви навијачи, а Пионир је био дупке пун, испоштовали бројне апеле клуба о фер и спортском навијању. Утакмица је протекла без и најмањег инцидента. Ниједан новчић, упаљач, нити било који други предмет није завршио на паркету и због тога навијачи заслужују највишу оцену. Слободно се може рећи да су Делије одржале прави час навијања и показале како се бодри и воли клуб”, додаје се на сајту.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here