Насловна Политика Кирби: Санкције Србији биле исправне

Кирби: Санкције Србији биле исправне

1
ПОДИЈЕЛИ

Амбасадор САД Мајкл Кирби изјавио је да је постојао „притисак“ да Србија уведе санкције Русији, али да то не значи да тако нешто мора да се уради.

кирби

„Тај притисак значи да смо разговарали, али то није исто као и да нешто морате. То не значи аутоматски и жесток притисак“, појаснио је Кирби.

Кирби је гостујући на ТВ Н1 рекао да сматра и да је Запад исправно поступио када је пре много година увео санкције Србији и подсетио да су се томе успротивиле само Кина и Зимбабве.

„Сматрам да у Србији постоје људи који не воле ни да чују за санкције против било кога. Русија је гласала за санкције против вас, а успротивили су се само Кина и Зимбабве пре много година“, рекао је Кирби.

Он је истакао да Србија, због специфичне историје има специфично виђење санкција, јер је народ пропатио.

„Разумемо историју, али исто тако мислимо да су санкције некад неопходне због природе ствари које људи раде“, навео је Кирби и закључио да и пријатељи могу некада да се не слажу.

 

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    је Кирби.ajde moj kribi ostavi se price,i nasim domacicama je jasno da je onaj usisivac veca prevara od tebe samog,ko te uopste smatra mjerodavnim da bilo sta pricas,zasto to ne saopstis u privatnim razgovorima s tim lizisanima koji ti lizu prkno.Nijesmo mi Amerikanci ,koliko god smo jadni 1

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here