Насловна Мозаик Кесић о Катнићу: Ако радиш са луком можеш и плакати

Кесић о Катнићу: Ако радиш са луком можеш и плакати

3
kesic
Зоран Кесић

Иако су многи у Србији мислили да се након промјене власника О2 телевизије, сатирична емисија “24 минута са Зораном Кесићем” неће вратити на мале екране, прва епизода након зимског распуста стигла је прошле суботе, а коаутор и водитељ показао је да настављају у истом правацу – исмијавају и критикују како власт, тако и опозицију.

Српски водитељ, на Црногорско приморје стиже са хумористичном приредбом “Приче и песме” која комбинује елементе станд уп комедије, позоришта, имровизације, кабаретског програма са извођењем сонгова, али и интеракције са публиком.

У разговору за “Play” Кесић је причао и о повратку емисије, али и томе шта публика може очекивати од пројекта “Приче и песме”, а осврнуо се и на изјаву главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића који грађанима препоручује сађење лука.

“24 минута” се с времена на вријеме осврне и на дешавања у региону, али то што је акценат на политичким актуелностима у Србији, не умањује гледаност у Црној Гори, па и Хрватској и Босни и Херцеговини.

Он се у разговору за “Play” осврнуо и на недаву изјаву главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића, да је грађанима који на протестима траже његову оставку “боље да су пошли ако имају гдје мало земље да обрађују, да саде лук или нешто друго”, а која подсјећа на оне српских политичара које се исмијавају у емисији “24 минута”.

“Грађани могу да саде лук, али када имаш посла са грађанима и пуно лука може се десити да на крају и мало плачеш”, коментарише Кесић.

“То је наравно манир сваке власти, па и код нас се дешавају протести, па министар полиције Небојша Стефановић покушава да умањи број и пребројава људе у зимским јакнама по квадратном метру. Изводи неку своју политику, забашурујући чињеницу да су људи изашли на улицу и да им нешто смета”, додаје водитељ.

Оно што је заједничко нашим државама је то да власт покушава да остане што дуже у фотељи и притом је не занима да ли ће да лаже, спинује или замазује очи људима, то нам је заједничко и то препознајем и у изјави Катнића”, поручио је он и додао:

“Незаобилазна тема када сам у Црној Гори су Црногорци. Посебно Црногорци у Београду, дакле тај тренд њиховог доласка посебно око Правног факултета и феномен невраћања назад. Затим то су наши братски односи, два ока у глави, Мило Ђукановић као вјечита, буквално вјечита, тема…”.

Извор: Вијести

 

3 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here