Насловна Насловна Катнић поново демантован: Још једна потврда да ГРУ није био на Златибору

Катнић поново демантован: Још једна потврда да ГРУ није био на Златибору

13
ПОДИЈЕЛИ

На рачун специјалног државног тужиоца Миливоја Катнића и његовог тима тужилаца изнијете су тешке оптужбе у интервјуима које је објавио портал ИН4С, док Катнић никада није упутио нити објашњење нити демант објављених информација.

Овдје ћемо поменути само неке од ИН4С-ових наслова који, упркос тежини оптужби, нијесу завриједиле Катнићев осврт: Хрватска тражи изручење Синђелића!; Јовановић: Саша Чађеновић тражио да покажем тачку на глобусу гдје ће да ме смјести; Славко Никић раскринкао Катнића: Нудио паре за лажно свједочење и слао киднапере; Потврда из МУП-а Србије: Није тачно да је ГРУ био на Златибору; Градоначелник Стијеповић промијенио 100.000 долара уочи избора 2016. године.

Ништа од наведеног није демантовао СДТ Миливоје Катнић.

Флоскула „СДТ није упознат“

Међутим, када се у Тужилаштву као дављеници ухвате за термин као за сламчицу, тада хорски понављају да „СДТ није упознат“ и „такво признање није дато СДТ-у“. Овакви термини би у случају открића ИН4С-а да је градоначелник Подгорице Славољуб Миго Стијеповић промијенио 100.000 долара уочи избора 2016. године требало да имплицирају да је градоначелник недужан.

Поводом тог случаја, специјални полицијски тим је позвао запослене из Атлас банке да дају изјаве у својству грађанина а везано за кривично дјело прање новца. Један од ухапшених описао је до у детаље како се све одиграло и како је лично преузео доларе од градоначелника, те како је текла даља операција. Изјава дата специјалном полицијском одјељењу третирана је као изјава у својству грађанина и није валидна пред судом.

Тужилаштво које ради за потребе ДПС-а може да демантује да пред тужиоцем није поменуто име Славољуба Стијеповића, али ИН4С има потврду из не једног већ три врло кредибилна извора да је информација тачна.

Чињеница да је изјава добила други правац на путу од шефа специјалног полицијског тима па до СДТ не мијења чињенично стање.

За потребе Стијеповића власник Атлас банке Душко Кнежевић је преко својих запослених замијенио 100.000 америчких долара у евре. То је потврђено пред специјалним полицијским тимом који је дио СДТ.

Ни Гру није реповао на Златибору на дан црногорских избора

Да не бисмо остали недоречени или “непрецизни” и оставили простор да режимска гарнитура заједно са својом ударном песницом СДТ демантује нашу информацију да јединице руске службе ГРУ нису биле на Златибору 16. октобра прошле године, на дан избора, контактирали смо познатог српског репера Далибора Андонова, познатијег по његовом умјетничком имену Гру, и питали га да ли је он био на Златибору на дан црногорских избора. Услиједио је јасан одговор:

“Што се руске јединице тиче, не знам, али ја нисам био на Златибору 16. октобра.”

Дакле, искључили смо могућност да је СДТ мислио на прослављеног репера, а МУП Србије искључило могућност да су стране трупе, руске, прецизније, биле на Златибору тих дана.

Подсјетимо да се у једном од случајева за који се ИН4С као медиј залагао за објелодањење истине и преношење исте јавности – афера „Премијер“ – показало да црногорска полиција истражује случај злостављања у хотелу „Премијер“.

Наиме, полиција се овим поводом огласила тек након вишемјесечног и упорног прозивања од стране нашег портала да се изјасни о могућем случај злостављања.

С друге стране, завјера ћутања и даље је присутна када су у питању управа хотела, тужилаштво, америчка амбасада и тзв. независни медији.

Сви они се, по свему судећи, надају да ће афера “хотел Премијер” пасти у заборав, односно да ће још једно могуће иживљавање у режији америчких војника остати некажњено.

ИН4С ће, међутим, наставити трагање за истином, како у случају „Премијер“, тако и по питању бројних оптужби на рачун Миливоја Катнића које смо у интервјуима чули од оптужених у афери „Државни удар“.

ПОДИЈЕЛИ

13 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   На крају ће испасти да су обавештајни подаци дошли из једне западне земље и да нису били тачни и да је СДТ је добио погрешну информацију.

 1. 0
  0

  Xa , xa , xa , aaaa dobri ste , bravo za provalu xa , xa , xa ..
  No , da sačekamo što će ispričati Sinđa minđa , ja mnim da mnozini onda neće biti do smijeha xe , xe , xe ..

  • 0
   0

   A ,moja Mašo,ti jopet pridaješ značaj tome što će reći Katin stari drug,Sinđa,ubica ANB i dijela BIA? Tebi je to vjerodostojno,a nije ti vjerodostojno šta kaže Andrija,Milan ,i drugi nevino optuženi ljudi. Samo sud kretena i idiota može vjeru dati iskazu osuđenog ubice,u odnosu ma iskaz đeteta od pet godina,a kamoli u odnosu ma iskaz narodnih poslanika,ministra odbrane,predsjenika države,Mila..
   koji o tome pojma nijesu imali.Dakle,samo kreten i idiot
   Zato za sve sektaše,sendvičare i ulizice režima,klauzula rimskog prava:“ E racq S’hipu“,svi redom,i da ste zdravo

 2. 0
  0

  Stvarno nema smisla da Katnić kulira ovaj portal, ponaša se ka’ da ga zabolje ona rabota šta piše ovaj portal ili tamo neki tabloid! Ne može to

 3. 0
  0

  Zar nije smiješno da ne kažem tužno da Srbija demantuje da je GRU bio na Zlatiboru a istovremeno dozvoljava represiju nad svojim državljanima u CG.Neko je ovdje debelo lud i bez časti.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here