Насловна Друштво Kарикатуристи листа „Шарли Ебдо“ представљали Србе као злочинце

Kарикатуристи листа „Шарли Ебдо“ представљали Србе као злочинце

1
ПОДИЈЕЛИ

Српски народни покрет „Наши“ издао је саопштење у којем је позвао све који пале свеће због масакра у редакцији француског сатиричног листа „Шарли Ебдо“ да запале и свећу за убијене у НАТО агресији на СРЈ 1999. године. Ова организација је објавила две насловне стране тог чаописа из 1999. године у коме се вређају Срби.

karikatura-

– Сваки злочин је страшан и за осуду, посебно губитак људских живота,  па зато постављамо питање „Зашто се нико од српских политичара не оглашава о жртвама бомбардовања 1999. године„, или је о тим страдањима забрањено говорити, јер су Србе  карикатуристи листа „Шарли Ебдо““  представљали као злочинце уз натписе „шта је нема више ништа да се силује„ и „романтични растанак Србије и Косова„. Такве карикатуре су допринеле да дође до војне интервенције на Србију, а српски народ је представљан као геноцидан  и злочиначки. У то име позивамо све српске политичаре који се утркују да изјаве саучешће, да са својим колегама из француске Амбасаде оду и упале свеће за малу Милицу Ракић – саопштавају СНП Наши.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Тако је, а не треба ни зборавити шта је све Фрнцуска као чланица НАТО-а учинила муслиманском народу, шта је урадила Гадафију и његовој породици.
    И надасве, треба знати да ћемо евентуалним приступањем НАТО-у увести тероризам у Црну Гору.
    Нарвно, жалим због невиних жртава.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here