Насловна Мозаик Како стићи на Sea Dance: Организован превоз из више градова

Како стићи на Sea Dance: Организован превоз из више градова

0
ПОДИЈЕЛИ

Припреме за овогодишње друго издање Најбољег европског фестивала, које ће своје капије на Јазу отворити у сриједу 15. јула, приводе се крају. Поред ексклузивног концерта британских звијезда The Prodigy, на коме ће публика моћи да чује неке од хитова који су их прославили у каријери дугој двије и по деценије, као и синглове са новог албума „The Day is my Enemy“, на главној фестивалској бини овогодишњег другог издања Sea Dance: фестивала појавиће се и британски суперстарови Rudimental DJ set, музичка дива и некадашња чланица састава Moloco, Roisin Murphy, као и Sigmi, Wilikinson, холандски трио Noisia, најпопуларнији балкански бенд Дубиоза Колектив и многи други.Zurka na plazi

За све фестивалске фанове у Црној Гори, Sea Dance је обезбиједио организовани аутобуски превоз из готово свих црногорски градова ка плажи Јаз у вријеме трајања фестивала, који ће се одвијати свакодневно од 15. до 18. јула.

Планирани су организовани поласци:

Аутобуси из Подгорице кретаће ка Јазу, у трајању фестивала од 15. до 18. јула, сваког дана у 17 сати, а мјесто поласка је аутобуско стајалиште код Сахат куле.

Аутобуси из Никшића кретаће ка Јазу, у трајању фестивала од 15. до 18. јула, сваког дана у 16 сати, а мјесто поласка код главне Аутобуске станице.

Аутобуси из Херцег Новог, у данима трајања фестивала од 15. до 18. јула, кретаће ка Јазу у 18 сати а мјесто поласка је испред Спортске сале у Игалу, преко пута Инститита.

Аутобуси из Улциња, у данима трајања фестивала од 15. до 18. јула, кретаће ка Јазу у 17 сати са платоа код Мале плаже.

Аутобуси из Бара, у данима трајања фестивала од 15. до 18. јула, кретаће ка Јазу у 17.45 сати а мјесто поласка је испред СЦ Тополица.

Аутобуси из Бијелог Поља, у данима трајања фестивала од 15. до 18. јула, кретаће ка Јазу у 14.30 сати, а мјесто поласка је испред хотела Бијела Рада.

Аутобуси из Тивта, у данима трајања фестивала од 15. до 18. јула, кретаће ка Јазу у 19.15 сати, а мјесто поласка је код бензинске пумпе преко пута цркве Светог Саве.

Аутобуси из Котора, у данима трајања фестивала од 15. до 18. јула, кретаће ка Јазу у 18.50 сати, а мјесто поласка је испред тржног центра Камелија.

Аутобуси из Петровца, у данима трајања фестивала од 15. до 18. јула, кретаће ка Јазу у 18.15 сати, а мјесто поласка је код градске пијаце.

Повратак са Јаза за све аутобусе предвиђен је у 05 сати ујутро.

Цијена карте у једном правцу из Подгорице је 8 еура, из Никшића 10 еура, Бијелог Поља 15 еура, Улциња 9 еура, Бара 6 еура, Херцег Новог 8 еура, Котора 5 еура, Петровца 5 еура и Тивта 5 еура по особи. Карта се купује директно по улазу у аутобус прије самог поласка.

Сви аутобуси имаће на себи ознаку Sea Dance превоза до Јаза.

Shuttle bus сервис на релацији Будва – Јаз

Током трајања фестивала, на релацији Будва – Јаз, биће организован превоз системом Shuttle bus – најбољи и најлакши начин превоза од смјештаја ка фестивалу и назад, а како би се смањила потреба за индивидуалним доласком посјетилаца. Сви поласци из Будве биће организовани са стајалишта код зграде Tre Canne.

Цијена карте за једну вожњу износиће 1.5 еура и куповаће се код возача.

За неограничен број вожњи у периоду од 4 дана фестивала, доступан је четвородневни пакет по цијени од 15 еура, који важи у периоду од 10 сати ујутро 15. јула до 10 ујутро 19. јула.

За боравак од 7 седам дана на Јазу, доступан је пакет за неограничен број вожњи у периоду од 7 дана фестивала, по цијени од 25 еура, који важи у периоду од 10 сати ујутро 13. јула до 10 ујутро 20. јула.

Наруквице за shuttle busove се могу купити онлине на сајту: www.exittrip.org, као и лично на рецепцији кампа на Јазу.

Само још сјутра улазнице са 50% попуста!

Комплети улазница за сва 4 дана фестивала могу се купити по цијени од 39,99 еура, још само сјутра. У току је и продаја дневних улазница са 35% попуста, па се улазница за први дан фестивала 15. јул може наћи по цијени од 24,99 еура, док је цијена за остале дане појединачно 19.99 еура.

Поред редовних улазница, у продаји се могу наћи и улазнице за ВИП зону, овогодишњег фестивала. Власници ВИП Голд улазница уживаће погодности у виду посебног пулта за замјену наруквица, као и приступа ВИП Тераси, ВИП паркингу, ВИП одјељку изнад Мејн стејџа и ВИП одјељку Dance Pradise бине. Цијена једнодневне ВИП улазнице је 100 еура, док ВИП Голд пакет улазница за сва четири дана износи 200 еура.

За незаборавни љетњи доживљај у продаји су и улазнице за Sea Dance камп, који ће бити отворен од 13. до 20. јула, а доступне су по цијени од свега 26,5 еура за седам дана морске екстраваганце!

Комплети четворедневних улазница, једнодневних улазница, као и ВИП карата могу се купити у продајној мрежи GIGSTIX Монтенегро на 54 продајна мјеста у 23 града Црне Горе и у свим Т Центрима. Списак објеката у којима се могу набавити улазнице за Сеа Данце доступан је на званичном сајту фестивала: www.seadancefestival.me.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here