Насловна Издвојено Кадровске промјене у УП и „шминкање власти“

Кадровске промјене у УП и „шминкање власти“

0
ПОДИЈЕЛИ

Кадровске промјене у врху Управе полиције неће донијети бољитак већ је то само шминка власти, која је и довела до безнадежног стања у највећем безбједносном апарату, оцијенио је за Вијести бивши члан скупштинског Одбора за безбједност и члан Предсједништва Демократске Црне Горе Велизар Калуђеровић.

На другој страни, власт најављује да ће наредних дана доћи до кадровских промјена у више центара безбједности, што је објавила данашња Побједа.

Како се наводи, након што је помоћник директора Управе полиције, шеф криминалистике Милован Павићевић поднио јуче оставку, из, како је казао, личних разлога, ускоро ће бити смијењен шеф барске полиције Милош Радуловић.

Побједа пише да ће на његово мјесто доћи ће Драго Спичановић, досадашњи шеф Одјељења унутрашње контроле.

“Биће смијењени шефови свих центара и одјељења гдје се не постижу задовољавајући резултати, а промјена ће бити и ‘по дубини’“, казао је незванични саговорник Побједе.

Из Управе полиције јуче се нису званично оглашавали поводом информације о Павићевићевој оставци. Милован Павићевић већ дуже вријеме на удару је дијела јавности која га оптужује за наводне везе са криминалцима. Он је то у више наврата категорично демантовао. На функцију је ступио 20. фебруара 2015. године, након што је Милан Томић поднио оставку због серије неријешених криминалних обрачуна. Прије тога Павићевић је био на челу никшићке полиције.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here