Насловна Мозаик Кад аршини нису исти за све

Кад аршини нису исти за све

0
ПОДИЈЕЛИ

 

Troicki

Још је јењава одлука Суда за спортску арбитражу, по којој је Виктору Троицком умањена казна за само 6 мјесеци. Новом одлуком казна сада износи годину дана сузпензије.

Ништа то не би било спорно, да хрватском тенисеру Марину Чилићу није одређена казна од 3 мјесеца, и ако је познато да је налаз његове крви показивао да је Марин узимао недозвољена средства. Отуд и питање многих, како неко за предпоставку (Троицки у договору са доктором, одложио за дан налазе), добије чак четри пута већу сузпензију од онога коме је потврђено да је исти користио.

Своје незадовољство су јавно изнјенли и селектор Дејвис куп репрезентације Богдан Обрадовић, као и најбољи српски тенисер Новак Ђоковић.

Подршка Троицком је стигла и из Украјине од Сегеја Стаковског. Он је на свом Твитер налогу оштро критиковао одлуку Суда за спортску арбитражу.

„Троицки је суспендован на годину дана пошто није био позитиван на допинг, а Чилић на три месеца пошто је утврђено да је позитиван. Да ли ми је нешто промакло“,закључио је Украинац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here