Насловна Насловна Јушковић тужи „Информер“ због клевете

Јушковић тужи „Информер“ због клевете

2
ПОДИЈЕЛИ

Члан предсједништва Демократске странке јединства  Небојша Јушковић, најавио је тужбу против дневног листа „Информер“ због увреде и клевете.

Nebojsa Juskovic

„Узео сам гумене рукавице и дугачку пинцету како бих под хигијенским условима прочитао текст у „Информеру“ који за тему има блаћење мене и мог пријатеља и страначког колегу Милoвана Жижића, а уједно и изворну Демократску партију јединства“, изјавио је Јушковић, уз констатацију да то чини упркос јасним показатељима да „главни уредник овог режимског гласила очигледано не плаћа казне за објављене увреде и клевете које му надлежни судови налажу“.

Јушковић је казао да то не чини само због себе, већ и због страначког колеге Милована Жижића и „истинског ДСЈ-а који нам је оснивач и једини предсједник, покојни Зоран Жижић оставио у аманет“.

informer

„Ко су Радован Асановић и његов пајташ Миљан Лаушевић најбоље говори чињеница ко их брани. Тешко оном кога „Информер“ брани од свог народа и чланства. Каква су то „новине“ довољно говори и површно читање овог таблоида  који покушава да понизи поштеног Милована Жижића који свој хљеб часно зарађује, као и највећи дио чланства ове странке, и остаје досљедан идеји антинатовске политике, социјалне правде и заштите српства, за разлику од Коњевићевог „предсједника“ Асановића, иначе најгорег посланика у Парламенту, који поред тога што се јавно представља као велики хуманиста, има и друго, сасвим различито лице„, стоји у изјави Небојше Јушковића достављене нашем портал и додаје да је „бивши тјелохранитељ и возач, а данас таксиста, Милован Жижић морална громада која нема проблема ни са етиком, ни са моралом, ни са законом, баш као ни ја„.

„Наравно да немам намјеру да одговарам на гнусне измишљотине креиране у АНБ-у, али ће зато „Информер“ морати да докаже бљувотине и неистине које износи“, закључује Небојша Јушковић

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here