Насловна Насловна Јушковић и Евкуров о братским и анти НАТО односима двије земље

Јушковић и Евкуров о братским и анти НАТО односима двије земље

14
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Републике Ингушетије Јунус-Бег Евкуров, херој Русије, јуче је у предсједничкој палати примио предсједника Демократске странке јединства мр Небојшу Јушковића.

unn

У једночасовном разговору господин Јушковић је упознао домаћина са профилацијом своје странке, залагањем ДСЈ да се  уђе у све савезе у којима се налази Русија. Посебно је истакао оштро противљење ДСЈ уласку  Црне Горе у НАТО, што је чини јединственом на политичком простору Црне Горе.

Предсједник Јунус Бег је са посебним задовољством изразио своје симпатије што у Црној Гори постоји партија с таквим програмом која је гарант чувања и развијања вишевјековних братских веза. Саговорници су се сагласили да је мало примјера у историји који се могу похвалити таквим братским односом као Русија и Црна Гора, што представља обавезу да тако буде и у будућности.

Овом приликом су договорени модели будуће сарадње због чега је предсједник ДСЈ позвао предсједника Ингушетије да посјети Црну Гору, а овај са задовољством прихватио.

14 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Čestitam mr Juškoviću na ličnom naporu da pojača veze sa bratskim ruskim narodom i jačanju antinato ideje. Dok se naši funkcioner zore susretom sa pomočnikom zamjenika američkog državnog podsekretara Jušković se sastaje sa predsjednikom Ingušetije.

 2. 0
  0

  Кад би г. Јушковић искористио своје контакте у Русији ми не бисмо имали недоумицу да ли ћемо или не ући у НАТО. Надам се да ће се Јушковић вратити са добрим вијестима и анимирати Русију да се укључи као што су укључени амбасадори и званичници САД, Њемачке, В. Британије и других НАТО држава. Будите се Руси браћо наша.

 3. 0
  0

  Samo napred Srbendo, reci da se nismo svi prodali ida nas ima kojima je stalo do obraza, a ne samo do zadnjice. Donesi neki S 300, pa ćmo lako sa NATO i domaćim fukarama.

 4. 0
  0

  Мр. Јушковић је светионик који осветљава никада мрачнију латинску Црну Гору. Само напред г. Јушковићу НИКАД у НАТО !!!

 5. 0
  0

  G. Juškoviću Vi ste ponos naše srbske Crne Gore. Ovi naši zlotvori, ime im se ne pominjalo, Bogo mi neće nas uvodit u zločinački NATO. Čestitam g. Juškoviću na naporima koje činite za sve nas. Samo napred!!!

 6. 0
  0

  Мр. Јушковићу, свака Вам част за све што чините за нашу Црну Гору. Док је српске Црне Горе НЕ у НАТО !!!

 7. 0
  0

  Даће Бог г. Јушковићу да побједите и скинете ово зло које нас је узјашило од 1988. до данас. Хвала Вам што постојите и што заступате огромну већину нашег народа. Нећемо у НАТО !!!

 8. 0
  0

  Само луд народ хоће са мучитељима и злотворима у исти табор. НАТО нас је бомбардовао и силовао. Марш НАТО из Црне Горе . Јушковићу не одустајте, ми смо са Вама !!!!!

 9. 0
  0

  Bravo Juškoviću. Nije mi jasno zašto su ovi iz DF dovodili onog sumnjivog NATO igrača Lekića kada im je tu pred nosom bio mr Jušković. Više je on uradio za DSJ za par nedelja nego Hasanović za tri godine.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here