Насловна Насловна Јоница, Јоковић и Дашић кандидати за предсједника СНП-а

Јоница, Јоковић и Дашић кандидати за предсједника СНП-а

1
ПОДИЈЕЛИ

Кандидати за предсједника СНП су Снежана Јоница, Владимир Јоковић и Горан Дашић, утврђено је на сједници Главног одбора ове партије.

Иако је раније најављивано да је у трци за предсједника четири кандидата, Милија Ровчанин је повукао своју кандидатуру.

Нови предсједник странке биће изабран на Осмом конгресу СНП-а 13. августа, у Подгорици.

Како су саопштили из СНП-а, утврђена је и Листа представника за Осми конгрес СНП-а.

У раду највишег партијског тијела СНП-а учествоваће 465 делегата. Од тога 310 су представници изабрани у општинским организацијама, а 155 су чланови актуелног састава Главног одбора. Главни одбор је, такође, у складу са Статутом, утврдио и Листу кандидат за чланове новог Главног одбора, а то будуће тијело бројаће 100 чланова. Утврђене су и листе кандидата за предсједнике и чланове Статутарне комисије и Надзорног одбора, као и потребна пратећа конгресна документа”, наводе из СНП-а.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Јоница је потрошила све кредите да би могла да стане иза странке која треба да доживи огроман препород. Она и у свом Бару нема подршку грађана. Плужине су једина оаза гдје турска и ДПС нога није крочила. Мале Плужине дају дупло више гласова СНП-у, него град Бар. Ново руководство треба тражити у новим, младим кадровима и онима који су до сада били успјешни. Старији треба да буду подршка младима.То је једини, сигуран рецепт успјеха. Све остало води некада најјачу партију у тотални распад.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here