Насловна Издвојено Јоковићу подршка од Асоцијације младих СНП-а

Јоковићу подршка од Асоцијације младих СНП-а

2
ПОДИЈЕЛИ

Предсједници Асоцијације младих Социјалистичке народне партије и млади чланови Главног одбора у сусрет VIII Конгресу Социјалиситичке народне партије Црне Горе , који ће се одржати 13. августа у Подгорици, желе да обавијесте јавност да ће у циљу очувања јединства Партије, подржати кандидатуру Владимира Јоковића за предсједника СНП ЦГ, човјека чији Општински одбор не зна за пораз од ДПС-а, стоји у саопштењу за медије.

„СНП-у је потребан предсједник који ће повести јединствено, путем напретка у нове изборне побједе, како би се у Црној Гори што прије догодио процес промјена, и који ће пружити шансу младим људима да поврате углед партији.

Без јаког СНП-а, нема ни промјена у Црној Гори. Наша партија заслужује, кредибилног лидера, а процес унутарпартијског поступка предлагања кандидата за предсједника СНП-а јасно показује, да је најбоље рјешење Владимир Јоковић, угледни спортиста из угледне црногорске породице.

Млади људи хоће јак СНП и сигурни смо да можемо заједно са Владом направити побједнички тим, који ће ојачати позицију СНП-а на политичкој сцени Црне Горе и донијети дуго чекане промјене како у СНП-у, тако и у Црној Гори“, налази се у саопштењу Асоцијације младих СНП коју су подржали:

Зоран Томић, предсједник Асоцијације младих СНП Никшић и члан ГО, Душан Јовић, предсједник Асоцијације младих СНП Пљевља и члан ГО, Иван Радевић, предсједник Асоцијације младих СНП Беране и члан ГО, Петар Ћаласан, предсједник Асоцијације младих СНП Плужине и члан ГО,

Срђан Стојановић , предсједник Асоцијације младих СНП Улцињ и члан ГО, Алекса Канкараш члан ГО, Анђела Бојовић члан ГО, Дијана Шћепановић-Костић члан ГО, Борис Бућковић члан ГО, Виолета Дондић члан ГО, Јасна Кнежевић члан ГО, Никола Милићевић члан ГО, Драгана Мировић члан ГО, Драгана Обрадовић Члан ГО,Милосава-Мира Пауновић члан ГО, Никола Шћепановић члан ГО, Младен Стијовић члан ГО.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Jokovic najavljuje podmladjivanje partije.Ako hoce da odrzi rijec,mora prvo krenuti iz maticnog odbora gdje mu tri najvaznija covjeka imaju blizu 300 godina ukupno.Takva je situacuja i u vecini opstinskih odbora,tako da ce Jokovic(ako pobijedi) imati veoma tezak posao-da ubijedi stare Brozove poslusnike da je vrijeme za nove ljude.

  • 0
   0

   Prevrtljivi i potkupljivi kadrovi su jedna opasnost, a stari, ograniceni, vremenom pregazeni, a inatni kadrovi druga. Mladi, nepotkupljivi i pametni ljudi u Budvi, Kotoru i Herceg Novom su uspjeli , i pored svih opstrukcija, da se odlicno nose sa svim problemima i to u vrlo kratkom vremenu. Jokovic, covjek koji je situiran, spreman na dijalog i podrsku mladim ima sansu da povrati energiju i jedinstvo SNP-a. Uostalom, u sredini u kojoj je djelovao (Pluzine), do danas nije uspjela da kroci ni turska, ni DPS cizma.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here