Насловна Насловна Јоковић: Заједнички кандидат велика шанса за побједу

Јоковић: Заједнички кандидат велика шанса за побједу

3
ПОДИЈЕЛИ

Опозиција треба да пронађе снагу да се окупи око заједничког предсједничког кандидата кога би сви подржавали, и он има велику шансу да побиједи било ког представника владајуће коалиције, оцијенио је предсједник Социјалистичке народне партије Владимир Јоковић, преноси агенција Мина.

„Успјех позива Демократског фронта око заједничког наступа свих опозиционих партија на старту доведен у питање пошто су се поједине парламентарне странке већ изјасниле да не подржавају такву иницијативу, па свако даље прихватање или не прихватање овог позива нема значајну политичку тежину,“ казао је Јоковић и нагласио:

„Сматрамо да опозиција треба да остави по страни све међусобне несугласице и да сву снагу и енергију усмјери ка коначној промјени власти у Црној Гори.“

Сви треба да подједнако снове одговорност за дешавања у странци

Упитан да ли су планирана „освјежења“ у руководству странке и када ће бити позната имена потпредсједника, Јоковић је одговорио да никада не бих прихватио да буде на челу „овако часне и поштоване партије као што је СНП да не очекујем њену стабилизацију и снажан повратак на политичку сцену”.

„Већ сам у току консултација са истакнутим члановима СНП-а у вези са формирањем тима који ће предводити партију у наредном периоду, и надам се да ћемо све то завршити до половине септембра,“ казао је Јоковић.

Он је додао да касније предстоје изборне конференције у општинским одборима којима је истекао мандат. Према његовим ријечима, поларизација у СНП-у није отишла предалеко, јер нијесу у питању идеолошке разлике.

„Не бих могао никога појединачно оптуживати за оно што се дешавало у партији. То је већ иза нас,“ казао је новоизабрани предсједник СНП-а и истакао:

„Сви треба подједнако да сносе одговорност зато што на вријеме нијесу примијећивали неке појаве и што у вези са тим нијесу доносили брза и адекватна рјешења.

СНП настала из народа и има веома значајно утемељење у читавом политичком и друштвеном бићу Црне Горе. Никада нико од истакнутих чланова СНП-а није изневјерио програм и статут партије, и у најтежим тренуцима смо увијек били истинска опозициона партија.“

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Нек ми неко објасни како се може постати милионер у ЦГ,а да нијеси у некој вези са режимом? Овај Јоковић лежи на парама, то сви у Никшићу знају.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here