Насловна Насловна Јокић: Позив за линч стигао са званичног сајта ДПС-а

Јокић: Позив за линч стигао са званичног сајта ДПС-а

5
ПОДИЈЕЛИ

Већ дуго сам под нападима са различитих страна, а позив на линч је дошао са званичног сајта ДПС-а, нагласио је данас, гостујући у емисији Боје јутра ТВ Вијести, предсједник Општине Котор Владимир Јокић.

Јокић је још једном поновио да није држављанин ниједне државе осим Црне Горе, чије држављанство има од рођења, што су у поступку потврдиле све комисије.

„За све што Тужилаштво утврди, да сам у било којем случају прекршио закон, ја сам спреман да сносим посљедице. Надам се да ће државни органи донијети одлуку у складу са законом. Нећу дозволити ни на који начин да дајем погонско гориво онима који желе да на тај начин скрену пажњу са онога што су битне ствари,“ казао је Јокић и истакао највећу разлику између њега и представника претходне власти:

„Ја немам потребу ни да се кријем, ни да идем било гдје, ту сам и спреман да сносим одговорност за све што се утврди. Уколико се утврди да сам прекршио било који закон, спреман сам да сносим одговорност онако како је то закон прописао. Нисам ја као идеолози ДПС-а да се кријем у другим државама.“

Подсјетимо, предсједник которске општине је гостујући у нашој емисији Недељом у 21 обећао да ће нова власт у Котору спровести нулту толеранцију на корупцију и злоупотребу општинске имовине, а његов рад, као и рад других општина у којима је смијењен ДПС прате притисци и покушаји опструкције спровођења нужних промјена.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Не дај се Јокићу! Да ништа не ваљаш давно би с тобом склопили дил, не би тражили начин да те уклоне. То је због луке, само њу нису продали. Но по овоме се и види ко си – они, криминалци и свашточине немају ниједну мрљу да ни пронађу, па су се закачили са пасош- но и за то си им добро одговорио!

  2. 0
    0

    Треси ту гамад Владимире, отворите им которске афере, има их. Ако чиме обилује српско приморје онда су то непочинства ДПС. Само им дај добру контру и промјениће причу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here