Насловна Друштво Јочић: Обезбјеђење премијера и остале „елите“ десет пута скупље од приказаног

Јочић: Обезбјеђење премијера и остале „елите“ десет пута скупље од приказаног

0
ПОДИЈЕЛИ

Извештај да обезбјеђење премијера и осталих „штићених“ личности грађане Црне Горе кошта само милион и по евра, још је једна дрска лаж овог лоповског режима, навела је у саопштењу Марина Јочић, функционерка Нове српске демократије и ДФ.

Према њеним ријечима, наведена цифра је већа најмање десет пута, када се узму у обзир трошкови превоза и одржавања авиона, хеликоптера и блиндираних возила, као и смјештаја обезбеђења. Томе треба, каже она, додати ангажовање САЈ-а, ПЈП-а, људи-жаба, редовне, па и саобраћајне полиције, као и тајне службе и њихових доушника.

„Прикривањем овако великих трошкова покушава се послати порука како, наводно, Ђукановић и екипа не троше превише средстава за обезбјеђење властите позадине. Такође, на овај начин прикрива се опште лоше безбједносно стање у ЦГ, гдје свакодневно гину невини грађани, док они коју су одговорни за укупни амбијент добро су заштитили и себе и чланове својих породица. Истовремено као мантру понављају да нема новца за мајке, дјечје додатке, разна социјална давања… заборављајући при томе чињеницу да та социјала не би ни била потребна у тој мјери да нису као термити опустошили земљу укидајући на десетине хиљада радних места“, истиче Јочић.

Једино што је позитивно у овако срамотно скупој заштити, оцијенила је функционерка ДФ-а, јесте чињеница да је огроман број људи, у ове три деценије био укључен у обезбјеђење „важних“ личности и они ће, када дође до смјене режима, бити драгоцјени свједоци у откривању са којим су се шефовима банди све састајали и како су издавали и са ким пљачкали сопствену земљу.

„У име нараштаја којима су уништавали живот, нова власт ће «штићене личности» суочити с њиховом криминалном прошлошћу и извести пред лице правде“, закључује Јочић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here