Насловна Мозаик Јанко: Нисам максимално спреман, али хоћу да помогнем да освојимо титулу

Јанко: Нисам максимално спреман, али хоћу да помогнем да освојимо титулу

0
ПОДИЈЕЛИ

Janko TipsarevicПовреда Јанка Типсаревића задаје бригу пред финални окршај Дејвис купа репрезентације Србије са селекцијом Чешке, али нема сумње да ће велики борац заиграти ако постоји и најмања шанса.

Јанко је одиграо 57 мечева за нашу земљу и то је једини разлог који би могао да пресуди у одлуци да ли ће наступити или не због повреде пете. Наравно, он има огромну жељу да помогне екипи, али одлука ће бити донета вечерас или у четвртак ујутру.

„Још сам у процесу рехабилитације, да сам спреман сто одсто, нисам. Нисам ни тренирао ових дана, али жеља да помогнем је ту, због тога се одуговлачи са одлуком, али воља да будем са тимом и помогнем да узмемо другу титулу је одлучујућа“, изјавио је Типсаревић.

Селектор Богдан Обрадовић има на располагању седморицу тенисера, међу којима је и Новак, што наш тим сврстава у фаворите.

„Имамо више опција, па тако и могућност измене играча. Заиста имамо сјајну садашњост, а такву ћемо имати и будућност. Новак је тренутно најбољи играч, свака част Надалу, али ипак Ноле игра најбољи тенис на свету. Осим Новака, имамо и остале сјајне момке. Ту је Ненад Зимоњић који је 17 година у репрезентацији и не морамо помињати колико нам је битан“, закључио је Обрадовић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here