Насловна Друштво Извучено тијело возача из Лима

Извучено тијело возача из Лима

0
ПОДИЈЕЛИ

Замјеник Основног тужиоца из Пријепоља Љубо Вукашиновић рекао је да су рониоци Жандармерије извадили тијело возача из аутобусу који је упао у ријеку Лим.

ЛИМ АУТОБУС

„Породица и радници ‘Путева’ су идентификовали настрадалог. У питању је возач аутобуса Мирко Кијановић из Пријепоља. Захваљујући рониоцима Жандармерије и припадницима ватрогасно-спасилачке јединице пронађено је и на обалу извучено тијело возача, упркос надошлом и мутном Лиму“, рекао је Вукашиновић.

Директор „Путева“ Сабахудин Козица рекао је за да ће за дан или два почети припреме за вађење аутобуса из Лима.

„На мјесту несреће Лим је дубок око два метра, али је проблем што је матица одгурала аутобус готово на другу страну ријеке. Вјерујем да ћемо уз помоћ механизације успјети да већ у понедјељак извучемо аутобус из Лима“, рекао је Козица. Припадници Жандармерије МУП-а Србије пронашли су око 13.00 тијело возача Мирка Кијановића који је аутобусом слетио у Лим код Бродарева.

Специјалне јединице Жандармерије из Београда стигле су у Пријепоље да изврше претрагу ријеке Лим у коју је слетио аутобус ужичких „Путева“.

Према ријечима Горана Посркаче из пријепољског Одјељења за ванредне ситуације Лим је мало надошао, али су спасилачке јединице фиксирале аутобус како се не би помјерао.

Аутобус Путева Ужице је јуче око 15 часова слетио у Лим између Гостуна и Бродарева у мјесту Мили, када је кренуо по раднике. Како је раније изјавио тужилац који је вршио увиђај, Љубо Вукашиновић у возилу се налазио само возач ужичких путева М.К.

„Увиђај је за завршен , а аутобус је, из за сада неутврђених разлога слетио у ријеку“, истакао је Вукашиновић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here