Насловна Мозаик Излијечите упалу плућа за само три сата

Излијечите упалу плућа за само три сата

0
ПОДИЈЕЛИ

Током 1940. година доктор медицине Фредерик Кленер је документовао да адекватне дозе витамина Ц имају способност да излијече преко 30 различитих болести, укључујући и упалу плућа.

Иако започиње са осјећајем дрхтавице и кашљем, вирус узрочник упале плућа може да проузрокује и накупљање течности у плућима што у већини случајева доводи до смрти.

Нажалост, у случају вирусне инфекције антибиотици не помажу, а ослабљени имуни систем и заустављен лимфни систем је темељ за претежно стварање бронхитиса који као и већина других болести, захтјева огромну бригу у лијечењу.

До сада се показало да вакцине против грипа ослабљују имуни систем, и садрже невјероватно велике количине токсичних састојака као што су жива, алуминијум и формалдехиди. Ови нежељени метали и хемикалије узрокују неуролошке проблеме и понекад проблеме са репродуктивним системом.

Витамин Ц је последњих неколико година добио много пажње, али нажалост не довољно. Антиоксиданс може да ојача имуни систем, помогне детоксикацију јетре, појача когнитивне функције и заштити тијело против страних нападача. Такође је познат као лијек за уобичајену прехладу, скорбут, астму, гихт, коштано-мишићне повреде, висок крвни притисак и сезонске алергије.

Усред борбе против упале плућа, витамин Ц може да учини чуда у подршци наше природне способности за одбрану без оштећења цријевне флоре. Смањивање садржаја природне тјелесне микро флоре због уништавања вируса може да створи дугорочне неравнотеже. Овај љекар је изнио податак да је за само 3 сата излијечио себе од упале плућа.

Витамин Ц је есенцијалан за тјелесно здравље и регенерацију. Можете да га пронађете у свјежем воћу, поврћу, лиснатом поврћу, махунаркама, неким врстама проклијалих житарица и алгама.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here