Насловна Друштво Из полицијског магацина у Подгорици украдено 20 снајпера

Из полицијског магацина у Подгорици украдено 20 снајпера

6
ПОДИЈЕЛИ

Ruski vojnik-puska-kalasnjikov

Из полицијског магацина у згради у којој је раније био Центар безбједности Подгорица, такозваној лименки, украдено је 20 снајпера, као и знатна количина муниције, потврђено је “Дану” у врху МУП-а.

Како Дан сазнаје, магацин није обијен, већ је лопов, или више њих, откључао врата и однио пушке и муницију. Инспектори су приводили на информативни разговор више својих колега, као и магационере који су дужили кључеве, али нико званично није осумњичен.

Сумња се да су пушке, ко је су осим снајпера, имале и пригушиваче, завршиле на илегалном тржишту.

Након пресељења ЦБ Подгорице из „лименке“ у нове просторије Управе полције, дио наоружања је остао у магацину. Тамо су остале пушке са снајперима и пригушивачима, као и око 10.000 комада разне муниције. Све то је било под кључем у магацину који се налазио у подруму зграде и мало људи је за то знало. Кључеве је дужило више магационера, који су наставили да обезбјеђују тај објекат након исељења полиције„, испричао је саговорник Дана из МУП-а.

Полиција још увијек није утврдила када је тачно оружје нестало, као и колико је муниције отуђено. Крађа је откривена сасвим случајно, када је избила поплава у магацину.

policija-automobil

Пошто се појавила вода у магацину, разбијена су врата и тада смо примијетили да је магацин опустошен, а да је та просторија била данима под водом. Пушке са снајперима и пригушивачима су нестале, а дио муниције је био под водом. Није искључено да је лопов, или више њих, приликом крађе намјерно оштетио водоводну цијев, која је старије производње, из које је вода нон-стоп цурила док цијев није потпуно пукла и изазвала поплаву у магацину. На тај начин су лопови жељели да добију на времену, а уједно и да сакрију трагове, јер постоји могућност да се пљачка десила недјељама раније„, каже саговорник Дана.

Потврђено је да на вратима није било оштећења и да су она откључана, а послије завршеног посла уредно закључана.

Када је примијећено да недостају пушке, покренута је интерна истрага унутар полиције, а наређено је да се о овом догађају ћути. Саслушано је више полицијских службеника који су имали контакт са магацином, али нико није процесуиран.

6 КОМЕНТАРИ

 1. НАШИ - РУСИЈА,ЦРНА ГОРА,СРБИЈА,СРПСКА,МАКЕДОНИЈА,АЛБАНИЈА,ГРЧКА
  0
  0

  Ово је органиозовано како би се изазвао хаос у Црној Гори и сваки град са по једним снајпером држао у блокади.Ватикан и америка удружени у злочиначком подухвату са јевро бандама желе Црну Гору раскомадати и окренути против Русије а на силу је у НАТО и ЕУ гурати мимо воље грађана.Они неће презати да кроз отету власт и политичаре пролију крв недужног народа са снајперима. Они су свјесни да су откривени и да за све злочине стиже рачун,зато ово и раде.

  • 0
   0

   Боже дај. Коначно да узмемо шта је наше и ресто препустимо комшијама.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here