Насловна Политика Из Грађанског покрета УРА осудили терор над палестинским народом

Из Грађанског покрета УРА осудили терор над палестинским народом

1

Делегација Грађанског покрета УРА предвођена генералним секретаром Милетом Радованићем и предјседником Форума младих Миланом Ђаковићем посјетила је јуче палестинску амбасаду и уписала се у књигу жалости отворену поводом недавних немилих догађаја.

Делегација покрета УРА је истакла да осуђује сваку врсту насиља.

„За Грађански покрет УРА је неприхватљив сваки вид насиља без обзира на разлоге и изговоре под којим се оно спроводи. Овдје смо да би истакли подршку палестинском народу и изразили наше саосјећање са њиховом патњом. У 21. вијеку неприхватљиво је да се на овакав бруталан начин крше људска права“, истакао је Радованић.

Предсједник Форума младих Милан Ђаковић изразио је незадовољство због дешавања која годинама трају.

„Сцене које смо имали прилике да видимо у свјетским медијима претходних дана приказују патњу и бол једног народа. На овај начин желимо да искажемо нашу солидарност. Крајње је вријеме да се ово питање почне рјешавати како се немили догађаји више никада не би поновили“, закључио је Ђаковић.

У име Грађанског покрета УРА у књигу жалости уписали су се још и Јелена Ђурковић и Елдин Ибрахимовић, чланови Форума младих.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    OVA SEKTA FORMIRANA IZ AMBASADE STVARNO SE SPRDA SA PALESTINSKIM NARODOM !STO IH NIJE MALJI ABAZ UPUTIO NA PRAVU ADRESU KOJA NJEGA I MALJOG ALJEKSU USTOLICAVA I PROMOVIRA A NE NA AMBASADU NJIHOVE ZRTVE !DOK NAIVNINI GLUPI NAROD GUTA „NEBESKE UDICE“ZA TO VRIJEME MALJI ABAZ I MALJI ALJEKSA RADE POSAO ZA GAZDE A NE ZA CRNOGORSKI NAROD!NOVODOBNI „BORO I RAMIZ „IZKLDJUJU VEC POTPUNO LUDI NAROD I PRODAJU MU .UDA ZA BUBREGE!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here