Насловна Мозаик Ивановић: Утакмица са Русиjом показаће да ли смо спремни

Ивановић: Утакмица са Русиjом показаће да ли смо спремни

0
ПОДИЈЕЛИ

Kапитен фудбалске репрезентациjе Србиjе Бранислав Ивановић изjавио jе да ће приjатељска утакмица са Русиjом показати да ли jе национални тим спреман за почетак квалификациjа за Светско првенство 2018. године.

Србиjа jе од доласка Славољуба Mуслина остварила други триjумф пошто jе синоћ у Новом Саду била боља од Израела 3:1, али и неколико дана раниjе против Kипра 2:1 у Ужицу.

„Радуjе нас нова победа. У овом тренутку jе наjважниjе jе да побеђуjемо репрезентациjе нама сличног квалитета. Jош се уигравамо на рад и систем селектора Mуслина, а следећа утакмица показаће колико смо спремни“, рекао jе Ивановић новинарима после утакмице, стрелац првог гола.

Српски фудбалери против Русиjе 5. jуна у Mонте Kарлу имаће последњу проверу пред септембраски почетак квалификациjа и дуел са Републиком Ирском у Београду.

„Наредни ривал нам jе озбиљна репрезентациjа, коjа има jак састав и континуитет. Русима ће утакмица са нама бити генерална проба пред шампионат у францускоj, али и за нас jе то веома добар тест. Желимо да видимо где смо у односу на jедну од наjбољих селекциjа Eвропе“, закључио jе Ивановић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here