Насловна Друштво „Истина“ успјешно промовисана и у Пекингу

„Истина“ успјешно промовисана и у Пекингу

1

Познати српски писац Андрија Терзић представио је  вечерас у Пекингу свој дебитантски роман „Преко пута – истина“.
ATpotpis

Својим првим објављеним романом „Преко пута – истина“, чија је премијера одржана у Ужицу 22. октобра прошле године, пред око 400 људи, оборио је рекорд са продате 192 књиге.

На овогодишњем Међународном сајму књига у Београду другог дана Сајма био је најпродаванији писац.

Свој роман је промовисао на Седмом међународном књижевном фестивалу „Дани пријатеља књиге“ у Ријеци и на Првој конференцији културне мреже Југоисточне Европе у Загребу. У Црној Гори књига је промовисана у Подгорици, Бару и Херцег Новом.

ATAmanda

Промоције су се наставиле широм земље и региона. Након петнаестак промоција у региону, само четири мјесеца након објављивања романа, гостовао је  у Њемачкој, Скандинавији и тренутно је у НР Кини.

 Терзић каже да све ради уз огромну енергију и осјећај за праве ствари, а уз велику подршку читалаца.

„Резултат те подршке је вечерашња промоција у једној од најстаријих културних цивилизација. У Пекингу, пред Србима у Кини, њиховим пријатељима, али и дијаспором бивших југословенских република – казао Терзић.

atPeking

„Преко пута – истина“ је прича у којој је представљен период бурних деведесетих и одрастање на преласку у нови миленијум. Саткан од много емотивних, аутобиографских детаља, овај роман брзо је пронашао публику и ван граница Србије.

Аутору је пошло за руком да у првој години од објављивања првог романа освоји симпатије не само домаће читалачке публике већ и српске дијаспоре.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here