Насловна Друштво Испред Суда и Тужилаштва: Интервју са човјеком са црвене Интерполове потјернице (ВИДЕО)

Испред Суда и Тужилаштва: Интервју са човјеком са црвене Интерполове потјернице (ВИДЕО)

8
ПОДИЈЕЛИ

Након што су црногорске власти расписале међународну Интерполову црвену потјерницу за тројицом држављана Србије: Немањом Ристићем, Предрагом Богићевићем и Милошем Јовановићем, као и двојицом руских држављана Едуардом Шираковим и Владимиром Поповим, који се сумњиче да су организатори и саучесници осујећеног „државног удара“ екипа ИН4С је успјела да дође до Немање Ристића и чује његово тумачење „државног удара“.

Подсјетимо, Немања Ристић поднио је крајем новембра кривичне пријаве против Миливоја Катнића, специјалног тужиоца Црне Горе и Александра Синђелића, јер су га лажно оптужили да је учествовао у стварању криминалне организације, која је на дан избора у Црној Гори требала да у једној верзији ухапси а у новијим верзијама убије премијера Мила Ђукановића.

Ристић наводи да су ментори Бебе Поповића Б.Б. Алију (Бигс Алију, отправник послова америчке амбасаде у Подгорици), Мајкл Тарквинт и Соломон Блек који се налази у Беогарду, те да су они одговорни за пренос хероина из НАТО базе Бондстил до одређених европских дестинација. „Шверц хероина је под заштитом НАТО пакта,“ казао је Ристић.

Алију одбацио оптужбе Ристића

Бигс Алију је недавно одбацио оптужбе Ристића након што га је новинар ИН4С-а питао да ли има везе са организацијом „државног удара“ у Црној Гори. Алију је, на питање да ли жели да потврди или демантује наводе Немање Ристића да је један од организатора наводног државног удара, одговорио да нема времена да демантује свакакве новинарске написе.

Опширније погледајте у ексклузивној изјави коју је за ИН4С Немања Ристић дао испред зграде Суда и Тужилаштва у Београду.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Svi vi milogorci i montenegroidi ima da pevate ko kvočke kad vas Rusija poređa uz tarabe!

  Mada, toliko ste sitni, nebitni, neprimetni, da će vas pre da pojedu šiptari za doručak.

  Da, to će biti pre 100%!

  Ohohohoho…
  Neće Srbija ni Rusija da prljaju ruke sa fekalijama.
  Vaša braća šiptari će to.

  • 0
   0

   Peśa , što se jediš oba ti oka , da nijesi Nemanji što pa te takla sudbina ?
   Viđi u vezi taraba , mi ih vamo nemamo , a rusi daleko , a prava braća srbi su uz uvaženog gospodina Vučića , no vi štrčite i tamo i vamo , a kod vas ima taraba vele , pa se čuvaj đaole .

 2. 0
  0

  Ovo je uzas. Ja sam stvarno pomislio da su svi.ovi ljudi izmisljeni, sve mi je ovo kao pricica. A oni se ipak poznaju, iznicu nova imena. Za heroin me ne cudi, sve se prenosi preko Kosmeta

 3. 0
  0

  Ne brini se Petre ti za nas. Vi ste u Srbiji inače čekali da neko ratuje za vas i pod Turcima čučali 450 godina, dok nijesu sami kući pošli. Ne znam kome uzeše Kosovo. No pričuvaj Bujanovac i Preševo. P.S. Ni u kokoške se ne razumiješ. Kvočke kokodaču a ne „pevaju“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here