Насловна Насловна Исламисти: Радуј се о Црна Горо долазимо ми ускоро (ВИДЕО)

Исламисти: Радуј се о Црна Горо долазимо ми ускоро (ВИДЕО)

5
ПОДИЈЕЛИ

У видео-снимку: „Ми смо исламски хилафет — касида“, као почетна мета исламских терориста означена је Црна Гора, Србија, а за њима следе и остале земље Балкана.

islamistii

Како се наводи у снимку, екстремисти су након освајања Србије припремили план да терористичке акције спроведу у Босни и Херцеговини, Хрватској, Црној Гори, Албанији и Македонији.

У видеу се након цитата из Курана чује порука: „Радујте се сви Балканци, ближе вам се бољи дани, долазе вам муслимани, ми смо исламски хилафет“.

У строфи која се односи на Србију каже се „радуј се, ој ти Србијо, бит ћеш део исламија иако ти то не прија, ми смо исламски хилафет“.

„Босно и Херцеговино, ето вам муџахедина, пашће главе муртедина“, део је текста који се односи на БиХ.

Даље се наводи: „Радуј се, о Кроатија, пашће ти демократија, Божји закон, правда свима ми смо исламски хилфет. Радуј се, о Црна Горо, долазимо ми ускоро. Бићеш наше место ново, ми смо исламски хилафет. Радујте се Албанија, Косово, Македонија, вратићемо вам шеријат, ми смо исламски хилафет“.

На крају снимка упућена је претећа порука и америчком председнику Бараку Обами уз узнемирујуће фотомонтаже:

„Радуј се и ти Обама, победа припада нама, ми смо синови ислама, ми смо исламски хилафет.“

Јутјуб канал „Пут Хилафета“ на којем је објављен овај снимак, већ дуже време позива на џихад и велича борбу и борце Исламске државе, објављујући пропаганде снимке ИД, али и освајање Палмире.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Шта кажете Фронтовци, да владика Амфилохије притегне опанке и оде на терен да агитује за Фронт? А би ли вам одговарало да се баци и клетва за онога ко не изађе на ваше „пиво и ћевапи“ протесте?

    Кад ће више ти избори да их већ једном отјерамо са јавне сцене, не може се више издржати од њихових глупости.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here