Насловна Политика ИСИС ће у Европи извести напад попут онога 11. септембра

ИСИС ће у Европи извести напад попут онога 11. септембра

0
ПОДИЈЕЛИ

Гадафијев нећак Ахмед Гадафи рекао је како би у наредних годину дана, око пола милиона имиграната из Либије могло доћи до Европе, међу којима ће сигурно бити хиљаде терориста који ће ширити терор на континенту.

Who is Isis?

Нећак покојног либијског вође Моамера Гадафија и бивши обавештајац, Ахмед Гадафи ал-Дам, упозорио је како би Исламска држава у наредне двије године могла у Европи извести терористички напад попут онога у Њујорку 11. септембра.

Додао је како би у наредних годину дана, око пола милиона имиграната из Либије могло доћи до Европе, међу којима ће сигурно бити хиљаде терориста који ће ширити терор на континенту.

„До краја ове године барем 500 хиљада имиграната доћи ће у Европу, а на сваких хиљаду биће 10 до 50 терориста. За годину, двије, имаћете још један 11. септембар“, рекао је Гадафи ексклузивно за Дејли Мејл.

Нагласио је како исламистичке групе доводе имигранте у своје кампове те их обучавају за војнике: „Дају им новац, говоре им о Алаху на небесима и обећавају да ће их тамо чекати дјевице“.

ИСИС шири своју територију, а тако је запосјео и Либију те његов родни град Сирт. Додао је да милитанти посједују више од 6.000 барела урана вриједног око 400 милиона долара, те да би га могли продати Сјеверној Кореји како би даље финансирали свој тероризам, додаје Гадафи ал-Дам за Дејли Мејл.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here