Насловна Друштво Информер се извињава Колинди

Информер се извињава Колинди

1
ПОДИЈЕЛИ

Главни и одговорни уредник дневног листа “Информер”, Драган Вучићевић, данас је у “прес центру” Тањуга одржао конференцију за новинаре на којој је демантовао истинитост фотографија и вијест о секс снимку хрватске предсједнице Колинде Грабар Киртаровић, која је изашла на насловној страни “Информера”.

Vučićević

Наиме, “Информер” је објавио да је, наводно, дошао у посјед фотографија Колинде Грабар Китаровић, које им је доставила хрватска обавјештајна служба.

„Као што сам већ најавио на друштвеним мрежама, сазвао сам конференцију да се извиним српским и хрватским читаоцима, као и предсједници Хрватске што смо објавили снимке који су лажни. Само ја сам крив и нико други. Спреман сам да прихватим сваку врсту одговорности“, рекао је Драган Вучићевић.

Он је казао да није имао намјеру да нанесе зло хрватској предсједници, нити жели да води кампању против ње.

„Испало је да нисмо довољно информисани за оно што смо урадили и ја сам највећи кривац и сносићу сву одговорност. Зараду коју буде имао Информер од викенд издања уплатићемо у хуманитарне сврхе. Можда ће то бити за избјегле из Хрватске, можда за нешто друго…обавијестићемо вас колико и гдје смо уплатили“, поручио је Вучићевић.

„Чуо сам коментаре да треба ухапсити мене и Информер. Ако ме треба ухапсити, прихватићу и ту одговорност“, казао је главни уредник Информера.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here