Насловна Друштво Има се може се: Ђукановићи у Титовом кадилаку

Има се може се: Ђукановићи у Титовом кадилаку

10
ПОДИЈЕЛИ

Најпознатије Титово одмаралиште Бриони и даље је једна од најатрактивнијих, али и најскупљих љетњих дестинација у Хрватској.

Овогодишњи излазак Титовог кадилака на улице Бриона привукао је наравно и пажњу туриста који су својим телефонима забележили цио догађај, јер је „за воланом“ био Мило Ђукановић, преноси Курир.

Обучен као „тинејџер“, у друштву супруге и сина Блажа, као и бројног обезбеђења, Ђукановић је одлучио да се барем овог љета осјети као некадашњи доживотни председник СФРЈ и провоза кадилаком који је Јосип Броз користио искључиво боравећи на овом острву.

Овај вид забаве није нимало јефтин. Пола сата вожње је око 400, а 60 минута 670 евра. Такорећи џабе, рекло би се, с обзиром на то да се цијена преноћишта у једном од три хотела и приватних вила креће у распону од 100 до 1.000 евра.

Титов кадилак је на Брионима изложен у стакленом излогу, али они са дубљим џепом имају могућност да се њиме и провозају, када се стаклене странице скину и кадилак паркира на улици.

 

10 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  0

  То је ваша борба вама дала,
  Да имате Мила за маршала.

  Доказ, ко су црногорци.
  Јади, болесни.
  Овај, клипан.

  • 1
   0

   Maša,Mašo..iz čije se to gu..javljaš..? Operi se sledeći put kad bidneš na ariju izgonjena–smrdiš Maša..! Tvor je miris-naspram tebe…Maša,Mašo,Milo…tri „M“=Tvor…evino-ABlejanja..1989.godine…?!

 2. 0
  1

  I neka se voza ! Ja se sve nadao da će u H.Novom nakon izbora biti bolje, da će se ukinuti pljačkaški porez na imovinu a ono sjaši Kurta da uzjaši Murta.Čak što više opet imamo drsko ponašanje komunalne policije na koje i u sudu okreću očima.

 3. POSLIJE MLADIH ,LIJEPIH I PAMETIH UVUNJENIM DJEMPERIMA EVO NAS MLADIH ,PAMETNIH I LIJEPIH U CRVENIM MASNJAMA,OJ HA!
  2
  0

  STA BI ?PA TAKO JE IZ DNA SRCA MRZIO I SAH I SAHOVNICU I HTIO DA POPRAVI KOMUNJARSKE GRANICE JEDNOM ZA SVA VREMENA !MOZDA JE OTEO RVATIMA BRIJUNE ,TAKO SLUCAJNO MU SE TO DOGODILI!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here