Насловна Друштво Има ли краја фукарлуку: Дарко Гојачанин тврди да га је „узнемирило“ паљење...

Има ли краја фукарлуку: Дарко Гојачанин тврди да га је „узнемирило“ паљење НАТО заставе

14
ПОДИЈЕЛИ
Дарко Гојачанин затворски полицајац

Овлашћени затворски полицајац Дарко Гојачанин изјавио је да је баш он био „узнемирен“ због паљења НАТО заставе, коју је испред затвора у Спужу 10. априла, запалио оснивач Покрета за неутралност Марко Милачић. 

Да подсјетимо оснивач Покрета за неутралност Црне Горе Марко Милачић кажњен је са 300 евра због паљења заставе НАТО-а у Спужу, када је одлазио на издржавање затворске казне. Милачић, који је и лидер политичке организације „Отпор безнађу“, оцијенио је да је ријеч о „незаконитој и монтираној пресуди“ на коју је већ уложио жалбу.

Што се тиче образложења ове незаконите пресуде да су службеници Завода, међу којима је био и млађани Дарко Гојачанин, за извршење кривичних санкција Спуж били узнемирени и уплашени паљењем НАТО заставе, нико од службеника није ставио до знања да су узнемирени, нити је то показао, казао је Милачић. Он је потврдио да се само може говорити о узнемирености и страху њихових надређених, који су мимо воље већинске Црне Горе ушли у НАТО.

Милачић је почетком априла добио рјешење суда да мора у затвор на 20 дана због казне од 500 евра која му је изречена прије двије године. Он је рекао да ће отићи у затвор на издржавање казне, „јер не жели актуелном, ненародном режиму да плати ни цент“.

Foto: facebook/Marko Milačić / screenshot

 

14 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Гојачанину бруко људска, дабогда се узнемирио сваки пут кад се погледаш у огледало јер за свога вијека ту не можеш видјети ни мало људсковине…

   • 0
    0

    Шта мислиш колико памети, достојанства и карактера има овај млади човјек, кад одабере да већ сада изабера да буде канта за пљување. Па није све у том послу што су ти га дали. Треба се сјутра женити, стварати породицу, без претходних мрља.

 2. 0
  0

  …“Viva Duce“… …“и крмача која га је окотила“…(истинита прича, одговор једног домаћег на узвик Италијана, на почетку окупације у Другом рату, а у знак одобравања на гуче-прасе, да је „вива“ живио, то је и он знао… )

  The Green Mile Percy Sees Mr. Jingles is Alive

  https://www.youtube.com/watch?v=wufK7JvkmTU

 3. 0
  0

  Ne znam je li ovog režimskog „otirača za noge“ makar donekle „uznemirilo“ svojevremeno ubistvo njegovih bliskih rođaka braće Gojačanin u Baru, počinjeno od strane režimskog kriminalnog klana? Osim ovog otpadnika koji voli NATO i Montenegro, koliko je meni poznato, svi drugi pripadnici čestite porodice Gojačanin su Srbi!

 4. 0
  0

  A ne uznemiravaju se kad im kriminalci bjeze iz zatvora fina neka porodica ovaj mali gojo mora da ce napredovati posle ovoga dako ga jenkiji povedu da mu sliju strah konjec

 5. 0
  0

  Ja i pola Crne Gore smo uznemireni evo tri decenije od ove vlasti pa ko nas brenuje.

 6. 0
  0

  Od paljenja zastave se uznemirio , a da je Milacic kojim slucajem pripucao ovaj dicni strazar bi se popisao od straha u gace . Casno bratstvo GOJCANIN e ko je vas brastvenik .

 7. 0
  0

  Уплашио се, струнио, грехота једна! Можда су му остале трајне последице од шока? Стварно су нам полицајци сензибилне, осетљиве душице…

 8. 0
  0

  POLTRON: kukavica, junak na jeziku, raznetljivac; kod nas i u značenju: ulizica, puzavac, beskičmenjak, podrepaš, ližisahan. (Vujaklija).
  Iako sam tradicionalista i konzervativan (toga se ne stidim, nego upravo obrnuto), mojoj djeci sam uvijek govorio: lakše bih podnio da budete lažovi, lopovi i kriminalci ili čak pederi i lezbejke, nego da budete poltroni. Zbog ovih prethodnih (ne daj Bože) osobina ne bih vas se odrekao, nosio bih svoju muku, a zbog poltronstva, sigurno bih…
  E crni Darko, kukala ti majka, da li si svjestan, jadove, šta uradi… Nije što si se posro (izvinjavam se na izrazu, ali nemam pogodniji) na sebe, nego na svoju djecu, na svoje časne rođake. Znam neke Gojačanine, sve ih cijenim i po njima ti sigurno nije došlo. Oni se danas stide što si njihov i saginju glavu… Ne znam ko ti je ujčevina…

Comments are closed.