Насловна Мозаик Илузионисти у Комбанк арени: Магија и чаролија међу Београђанима

Илузионисти у Комбанк арени: Магија и чаролија међу Београђанима

0
ПОДИЈЕЛИ

iluzionisti

Трикови са картама, претварање балона у белог голуба, ишчезавање и поновно појављивање ствари, нестајањеса сцене, само су неке од тачака које је извеча чувена мађионичарска трупа.

Популарни ”Илузионисти”, након три представе у Новом Саду, и петак вече су премијерно своје вештине представили Београђанима у Комбанк арени.

Знатижељне посетиоце дочекао је Филип Ескофеј – ”Менталист”, посматрајући их са великог екрана и упозоривши их да се припазе јер уме да чита мисли.

Након тога у врло динамичном сегменту представе, уз енергичну рок музику бенда на сцени, плесачице у атрактивним црним костимима и светлосне ефекте, сви чланови трупе су брзо упознали публику са својим ”специјаностима” – извлачење из лудачке кошуље у висећем положају наглавачке, нестајање људи, стварање локомотиве на сцени…

Трикови са картама, претварање балона у белог голуба, голуба у лепезу, ишчезавање и поновно појављивање ствари, погађање замишљених облика и речи, нестајање музичара са сцене и њихово појављивање у следећој секунди у публици, само су неке од тачака које су извели Ескофеј, Ден Спери – ”Anti-Cowuror”, Џинџер Леј – ”Enchantress, Ендру Басо ”Escapologist”, Марк Калин – ”Gentlemen”, Кевин Џејмс -”Inventor” и Џеф Хобсон – ”Trickster”.

Централна тачка било је Басово троминутно извлачење из канистера пуног воде по угледу на чувеног Худинија. Басо је наглавачке спуштен у канистер са лисицама на рукама и ногама окованим о поклопац којим је закључан у канистеру. Уз помоћ укоснице и способности, како је објаснио, да дислоцира своје кости успео је да откључа лисице, извуче ноге и кроз исте отворе провуче руке на врх поклопца, откључа га и на крају изађе из канистера.

Врло ефектну и помало језиву тачку извео је Спери, који изгледом подсећа на котроверзног музичара Мерлина Менсона, па његов наступ и прати жешћа метал музика.

Антимађионичар” је прогутао бонбону, а затим је концем покушао да пресече свој врат. Конац се у једном тренутку нашао под кожом на његовом врату и њиме је извукао бонбону себи из грла. Слична сцена уследила је нешто касније, само што је овога пута конац провукао кроз нос до ока, и из ока извукао један крај.

Пажњу је привукао и Кевин Џејмс када је ”оживео” Чарлија Чаплина и омогућио кретање човека чији је труп одвојен од ногу.

Ипак најмлађе је симпатични ”Проналазач” одушевио када је учинио да папирна ружа полети, а од салвете и мало воде направио снег.

Хобсон је био задужен за шале, а ”Илузионистима” у тачкама помагали су и посетиоци, који су радо пристајали да буду део занимљивих трикова.

Тако су помогли ”Џентлмену” да пресече ”Чаробницу” на два дела, а једина дама у трупи је преживела и убадање мачевима и копљима у пламену.

Београђани ће имати прилику да се забаве уз ”Илузиноисте” и у суботу и недељу, а представе почињу у 15 и 19 часова.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here