Насловна Поглед Идемо на Марс

Идемо на Марс

ПОДИЈЕЛИ

НАТО прича се ближи крају . На овај или онај начин завршиће. Ова власт која се самозадовољава исконстуисаним темама типа, држава, језик, црква или разне интеграције. Због тога властелини и властелинчићи морају смислити неку нову причу да би могли и даље у миру стицати материјално богатство. Црна Гора је нео феудална држава чија власт опстаје захваљујући рајетинском менталитету кметова – грађана. Која је следећа прича на којој ће ова власт опстати наредних пар дестина годиница? Да ли ће се икада у Црној Гори промијенити политички систем а не партије на власти? Да ли ћемо икада схватити да је политика у служби грађана , а не да од њих прави поданике то јест кметове?
idemo na mars

Топло се препоручујем партијама на власти као идеолог нове црногорске приче . Та прича би могла да заговори све наше проблеме. И мале плате и лошу примјену закона и криминалце у разним одорама. Ма генијална прича. Зајеби Евро инеграције. Ништа то. Пази сад. „ Црна Гора на Марс поћи мора „ А? Какав пројекат? Брат брату о овој идеји можемо да причамо наредних двадесет година . Таман док дјеца данашњих црногорских властелина се не уходају на власти и док њихова дјеца не приспију на власт. Мало ли је ? А тек бенефити овог пројекта. прво на Марсу би могли да направимо велику Црну Гору, гдје неби било ни Срба ни Албанаца само сто посто Црногорци. Друго, на Марсу кажу да постоји стара цивилизација. Таман. Познато је да наша држава егзистира ево хиљаду, хиљаду ипо година. Замислите наше нове историчаре и политичаре и књижевнике како са разумијевањем прате Марсовце. А ? Ма једино Црногорци могу разумјети Марсовце. Треће и најважније. Какве неслућене могућности се отварају нашим бизнисменима за нову врсту свемирског шверца, пардон свемирске трговине. Плус Марс је ратничка планета, а Црногорци чувени ратници.

Кад се све узме у обзир Марс је наша судбина. За Марс се вриједи и жртвовати. Нека су нам и мале плате, нека је и нама лоше али ми имамо причу о Марсу. Показали смо ми кроз вјекове да можемо да трпимо и ћутимо. Само још да нам Премијер или Предсједник Скупштине дочарају слику како ћемо подићи заставу испред неке зграде на Марсу и ето нашег циља. Идемо на Марс!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here