Насловна Друштво И свастика Душка Кнежевића на списку за хапшење

И свастика Душка Кнежевића на списку за хапшење

Она се налази у иностранству, а СДТ је терети да је дио криминалне групе на чијем је челу Кнежевић

2
atlas-banka
Атлас група

Осим власника Атлас групе Душка Кнежевића, Специјално државно тужилаштво потражује и његову свастику Светлану Мијатовић. Она се налази у иностранству, а СДТ је терети да је дио криминалне групе на чијем је челу Кнежевић.

На списку за хапшење, осим Кнежевића и Светлане Мијатовић, налази се још петоро страних држављана. Трага се за тројицом руских држављана и два грчка држављанина, сазнаје портал Борба (идентитет познат тој редакцији).

Мијатовићева је једна од оснивача Кнежевићевог Атлас Монта, а њено име се доводило у везу са фирмом Фиеста, која се повезивала са трансакцијама око приватизације Телекома и око уговора са РТЦГ.

Подсјетимо, бившем вицегувернеру Централне банке Велибору Милошевићу данас је одређено задржавање до 72 сата након саслушања у Специјалном државном тужилаштву.

Милошевић је ухапшен рано јутрос у свом стану и спроведен на саслушање у Специјално тужилаштво.

Осим њега ухапшени су и Ђорђе Ђурђић, Влатко Рашовић, Алмир Калуђеровић, Томислав Жижић, као и три рођака Душка Кнежевића – Петар Кнежевић, Томица Кнежевић и Миодраг Кнежевић, и Елвир Каламперовић, наводи Борба.

Поднијета је кривична пријава против 23 лица осумњичених да су чланови криминалне организације, за чијег шефа се означава Душко Кнежевић.

Душко Кнежевић тврди да му је Милошевић сугерисао да подмити контролоре који су провјеравали законитост пословања његове банке.

Кнежевић је доставио и снимак разговора и тврди да је Милошевићу дао 100 хиљада евра.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 20
    0

    Pokusace kao Petrovici sto su jurili i istrebljivali Kadice i sve koji su sa njima bili povezani nakon atentata na manitog Zeka, jer je to takav format svijesti. Ne moze Milo od sebe da pobjegne.
    Ali vise nijesu ta vremena. Ako nema pravde i istine ima zakona i sudova kroz koje ce morati proci.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here