Насловна Поглед Хуманитарни концерт Зорана Калезића у Заводу „Комански мост“

Хуманитарни концерт Зорана Калезића у Заводу „Комански мост“

0
ПОДИЈЕЛИ

Поводом свог великог јубилеја, педесет година музичког рада, Зоран Калезић је 15. јуна извео свој концерт и у Заводу “Комански мост” у Подгорици, и показао како прави умјетници поступају и на хуманитарном плану.

Једноипосатни концерт барда црногорске народне музике, на којем су му гости били Драган Копривица и Пеђа Недељковић, прошао је у сјајној атмосфери, уз игру и аплаузе свих корисника установе, као и особља и директора Завода, Васеља Душаја.

У саопштењу Завода, између осталог, речено је и сљедеће: “Таква атмосфера није виђена у Заводу, и остаће дуго да се памти, и као стална тема препричава међу корисницима који су с усхићењем дочекали свог госта, по њиховим ријечима, ‘насег Зорана’. Калезић је већ током прве пјесме топлином, препознатљивим гласом, енергијом и снагом плијенио кориснике, као и током цијелог концерта, а они су заједно са њим пјевали његове хитове. Требало је видјети и доживјети такву слику и атмосферу, каква се виђа и на великим концертима. Посебну захвалност дугујемо нашем старом пријатељу, професору Драгану Копривици за организовање овакве дивне вечери, што је до сада чинио већ више пута, а допринос је дао и у пјевачком дијелу, што су корисници поздравили дугим аплаузом. Овакво хуманитарно музичко вече за кориснике Завода ‘Комански мост’ могу приредити само људи великог срца, као Зоран Калезић, професор Копривица и Пеђа Недељковић, који саосјећају са људима и њиховим судбинама.”

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here