Насловна Друштво Хрватски блогер напао ЕУ: Од вас 27 ниједна да помогне у гашењу...

Хрватски блогер напао ЕУ: Од вас 27 ниједна да помогне у гашењу пожара! И ко нам нуди помоћ? Русија!

0
ПОДИЈЕЛИ

Јадранко Ходак се осврнуо на чињеницу како је Хрватској у гашењу пожара који су беснели том земљом помоћ понудила Русија, а не Европска унија.

jadranko-hodak-gasenje-pozara

Јадранко Ходак, познат и као блогер Круле, осврнуо се на чињеницу како је Хрватској у гашењу пожара који су беснели том земљом помоћ понудила Русија, а не Европска унија.

Он се без имало устезања обрушио на ЕУ и тако прибавио наклоност многих и прикупио на Фејсбуку више од 10 хиљада лајкова.

Његов пост преносимо у целини, с обзиром да се ради о ауторском тексту.

„Поштована ЕУ! (Европска унијо)

Овим путем вам се захваљујем на огромној помоћи коју сте нам пружили док нама бесне пожари. Од вас 27 држава, јебем вам свакој све у роду и то по докторском рецепту, сваких 8 сати по једном, нити једна да би помогла… нити једна једина држава!!!

Када је требало помоћи Грчкој 2012. године, ми смо били ту и слали канадере, баш као и 2013. кад је горео Португал, мада смо и сами искасапљени и сиромашни, али ми смо помогли… ал класика, заболи вас за то ваш европско цивилизирано хуманитарни курац. Кад неће нико од наших хрватских медија, оћу ја… и сад вам јебем и оца и мајку и све у роду, и све ваше европске тековине, пичка вам материна „цивилизована“.

По овом обраћању се закључује да сам ја дивљак, но ето, ви у ЕУ који ладите јаја и натежете кожицу од курца, ви сте надасве фини и културни… о јебо вам ћаћа матер да вам јебо, 100 пута, сваких 8 сати.

Куд пре 500 година нисмо Сулејмана Величанственог пустили до краја, да и ви у Берлину, Бечу, Паризу, Лондону, имате обичај кувања јутарње турске каве, говна себична да себична!

„Европска унија је једна велика породица“, у којој очито ћаћи и матери пуца курац за „новорођено дете“ попут нас.

Од свих вас 27, да не заборавим да вам још једном, по ко зна који пут, јебем све у роду!
Од свих вас 27… ко нама нуди помоћ??? – Русија крутејебо!… алооооо Русија!!!

Јел то вама драга ЕУ нормално!?!?… (притисак ће ме звекнут, оће матере ми)… јебем вам све у роду, вама и великој породици!

П.С. Притисак ми је уредан… 920/850… пу мајку вам милу еуропско пружим ти руку за помоћ освештену јебем!“

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here