Насловна Друштво Хрватска: За седам дана нестало седам особа

Хрватска: За седам дана нестало седам особа

2
ПОДИЈЕЛИ

У Хрватској је у протеклих седам дана нестало седам особа, од којих је једна малољетна, навела је хрватска Национална евиденција несталих особа.

Trg-Bana-Jelačića-Zagreb

Шеснаестогодишња Ивона Маљак нестала је 26. јануара у Загребу, гдје је два дана раније нестао и осамнаестогодишњи Томислав Куречић.

У Загребу је јуче нестала Лорена Кнезић, а 24. јануара у Осијеку Ира Нубер, док је Драгана Сланчек нестала 27. јануара у Бедековчини. Све три имају по 18 година.

Деветнаестогодишњи Никола Цојкић нестао је 24. јануара у Загребу, а у овом граду дан раније нестао је 30-годишњи Кристијан Пинтач.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Starsne su ovo stvari u dvarestprvom vijeku nestaju ljudi kao da su u zemlju propali.Nije mi jasan ovaj narod,svaki hoce da ima sliku na fejsbuku,to ne treba raditi,svi znamo da je u ovom nesretnom svijetu pored droge najtrazenija roba organi za tranplataciju,nijesu samo Siptari tu ,jer to se prodaje i to ilegalno u ovoj Evropi polukontinentu gdje su na prvo mjesto prava covjek i neka nazovi kultura.Pazite svoju djecu od fotografisanja i bilo kakvog esponiranja u medijima,ne treba nikome kazivato krvnu grupu niti bilo sta u vezi zdravlja ,jer nasi su spremni na sve,ovo je gore nego rat.

  2. 0
    0

    Поштовани уредници портала, ипак ме више интересују судбине несталих и прогнаних Срба из те исте љепе њихове о којима се ни после оволико година не зна ништа. Хвала

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here