Насловна Политика Хитна седница Владе Србије о резолуцији!

Хитна седница Владе Србије о резолуцији!

2
ПОДИЈЕЛИ

Премијер Александар Вучић заказао је за вечерас у 22.30 хитну седницу Владе Србије поводом данашње седнице Савета безбедности УН о резолуцији о Сребреници.

vlada srbije

Поводом данашње седнице Савета безбедности УН о резолуцији о Сребреници, премијер Александар Вучић заказао је за вечерас у 22.30 хитну седницу Владе Србије.

Седница Савета безбедности Уједињених нација, на којој треба да буде размотрена резолуција Велике Британије о Сребреници првобитно је заказана за 16 часова, затим је одложена за сат времена, а потом је дошло и до другог одлагања за 21 сат по средњоевропском времену.

Претходно је Кина, стална чланица Савета безбедности УН, предложила да се гласање у Савету безбедности УН о резолуцији о Сребреници одложи док се не постигне консензус свих чланица овог тела светске организације.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    sada ce on da iznese svoje glediste i doprinos onome sto su se Rusi i Kinezi dogovrili,i to iznese kao doprinos miru i stabilnosti,koji jebiguz i lazov.

  2. 0
    0

    Ovamo trazi pomoc od Rusa i Kineza a danas potpisuje sporazum sa NATOm, sto ne Zovne svoga prijatelja Blera da mu pomogne. Kakav dupljak i lazov majko moja.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here