Насловна Насловна Херцег Нови: Нико није преварио бираче као Крушо

Херцег Нови: Нико није преварио бираче као Крушо

5
ПОДИЈЕЛИ

dusan_radovic_pregovori_snp

Опозиционе партије у Херцег Новом критиковале су грађанску листу “Избор” због коалиције са владајућом ДПС, оптужујући их да су преварили грађане.

“У Црној Гори од 90-их никада није виђена оваква превара бирача, који су наивно вјеровали Душку Радовићу да неће ићи са ДПС-ом“, рекао је предсједник одбора Покрета за промјене Милован Баждар.

Он тврди да је носилац листе Избор ,,ДПС-ов тројански коњ, који ће омогућити континуитет режимске политике у чијем центру је интерес тајкуна и њихових политичких лобија„.

„Какав је кредибилитет политичара који је у стању да обмане више хиљада бирача, који никада нису гласали ДПС, и лаконски саопшти да то чини због већег потенцијала ДПС-а за економски развој града. Државни буџет је у дефициту и не може покрити ни редовне расходе без лоших кредита, а ето сада ће ДПС улагати у Новом. Исти онај ДПС који је „произвео“ катастрофалну Вектра Боку, уназађену болницу у Мељинама“, навео је Баждар.

Никша Гојковић (Избор) синоћ је потврдио РТЦГ даће прихватио кандидатуру за предсједника општине.

Бивши председник СНП-а у Новом Обрад Гојковић од нове власти очекује заташкавање штетних приватизација у Болд, наводећи да његова коалиција за савез са ДПС-ом не би тражила алиби у цркви.

Нисмо за коалицију која Тачија доводи у Црну Гору, прогони свештенике и угрожава имовину СПЦ. Част ми је што сам био на челу листе која је показала да боље процјењује интерес града и народа, од оних који у зрелим годинама дају приоритет њиховим личним интересима„, казао је Гојковић.

Носилац “Новске листе” Саво Марић каже да треба сачекати конкретне потезе нове власти, док је предсједник Нове Борис Сеферовић најавио да ће они бити “конструктивна опозиција”.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Fala bogu jeli ovaj kruso bio danas na protestu u podgorici zajedno sa koalicionim partnerima protiv dolaska onog ubice tacia .Zlatio se drago djurovic u odnosu na njega.

  2. 0
    0

    Prevario birače? Koje birače? Pa iste one koje i Milo vara decenijama. Dakle, tu prevare nema. I vladika Grigorije zamalo da se ne pridruži Krušovim pregovorima s DPS-om, lokalni sveštenici i iguman ga obožavaju, prate po promocijama… Živio Milo!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here