Насловна Насловна Херцег Нови: Крушо у пословним везама с Браном Мићуновићем

Херцег Нови: Крушо у пословним везама с Браном Мићуновићем

12
ПОДИЈЕЛИ

branomicunovic

Оснивач Грађанске листе “Избор” Душан Радовић Крушо у пословним је везама с контроверзним никшићким бизнисменом Браниславом Браном Мићуновићем, од чије компаније је купио пословни простор у Херцег Новом.

Радовић, који је 22. јануара са ДПС-ом склопио коалицију за вршење власти у Херцег Новом, потврдио је за „Дан” ту информацију, одговарајући на питање да ли је у пријатељским везама са контроверзним никшићким бизнисменом Браниславом Мићуновићем”.

Са господином Браниславом Мићуновићем сам имао искључиво пословну везу. Од његове фирме сам купио пословни простор у старом граду Херцег Новог зграду бившег Борова”, рекао је Радовић.

Dusan Radovic Kruso - Izbor Herceg Novi

Такође, Радовић је рекао и да је у пријатељским везама са Дарком Ускоковићем, функционером ДПС-а и бившим амбасадором у Италији. Ускоковић је тренутно црногорски амбасадор у Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ), а помињан је у афери приватизације.

Бранислав Мићуновић, коме ће у Италији 14. јула бити настављено суђење за шверц цигарета и организовани криминал, по наводима опозиције, у блиским је везама са премијером и предсједником и потпредсједником Демократске партије социјалиста Милом Ђукановићем и Светозаром Маровићем.

На сајту Удружења Црногораца из Аустралије објављене су фотографије које су настале 2009. године у Радовићевом ресторану у Риму, а на којима се виде будући амбасадор Црне Горе у Италији Антун Сбутега и оснивач Избора. Догађају који је због посјете делегације Удружења Црногораца из Аустралије био уприличен у ресторану Порто малтесе, присуствовао је и Ускоковић.

Herceg-Novi

У изјави за „Дан” Душан Радовић Крушо је рекао да живи у Риму, гдје је имао ресторан Порто малтесе.

Дарко Ускоковић јесте мој пријатељ и драг гост у мом ресторану. Те године је био амбасадор Црне Горе у Италији. Данас је амбасадор Црне Горе у Уједињеним Арапским Емиратима. Антун Сбутега је био амбасадор Црне Горе при Светој столици у Италији. Познајем га као једног од гостију свог ресторана и ништа више од тога„, навео је Радовић.

Из опозиције су раније указали да је савез Избора и ДПС-а класична политичка превара, чије размјере ће се годинама рефлектовати на друштвено-политички живот херцегновске општине. Сматрају да се мотиви за такво манипулисање грађанима могу тражити у сфери реализације личних интереса кључних људи Избора и режима а на општу штету Новљана и свих грађана Црне Горе.

12 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  U HN su tokom izbora bili i Aco Djukanovic i Brano Micunovic. Sto bi rekao Veljovic, da malo popricaju sa biracima o NATO integracijama.

 2. 0
  0

  Na arodrom u Tivtu vidio sam i Zvezdana Terzića ,prolazi tip bez pasoške kontrole,gledam u koja kola ulazi,ni manje ni više čeka ga Branov šofer i audi.Toleta Karadzića nijesam vidio.zato zvjezdaši ostavite se organizovanog navijanja i guranja u prazno.
  Sve je isto ,samo njega nema!

 3. 0
  0

  “Са господином Браниславом Мићуновићем сам имао искључиво пословну везу. Од његове фирме сам купио пословни простор у старом граду Херцег Новог зграду бившег Борова”, рекао је Радовић.

  У изјави за „Дан” Душан Радовић Крушо је рекао да живи у Риму, гдје је имао ресторан Порто малтесе.

  како сад све ово одједном на видику.Ресторан у Рим па дошао у Нови.Прао новац за друштво па сад дошао да мало ужива,боље рећи они га довели.

 4. 0
  0

  Da, da… Sad je Kruso, posto koalira sa mrznim Dukljanima, saradnik mafije, a ne Srbin. U „normalnim“ okolnostima, kompromitujuci detalji iz biografije bi bili zanemareni, u prvi plan bi se istakla njegova, prema kriterijumima diskutanata na ovom portalu, „vrlina“, a to je nacionalna pripadnost, odnosno cinjenica da je Srbin. Crbi, ne valja vam rabota, ama bas nista.

 5. 0
  0

  Е,проблем је у томе што је он узео српске гласове. Кад оно нови Ноле Килибарда. А овамо опозиција неспособна.

 6. 0
  0

  Да нијесте премного закаснили са овом причом. Чим се у Херцег Новом први појавио Светозар Маровић било је јасно да мафија преузима власт.
  А овај Крушо је дефинитивно близак мафији и крупним преварама.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here