Насловна Политика Херцег Нови: Крушо изабрао ДПС

Херцег Нови: Крушо изабрао ДПС

3
ПОДИЈЕЛИ

Herceg Novi 02

ДПС и Удружење грађана „Избор“ постигли су договор о заједничком обављању власти у Херцег Новом.

Потпредсједник ДПС и члан преговарачког тима Светозар Маровић оцијенио је да ће потписивање споразума бити само формалност која ће бити брзо завршена.

За сљедећу седмицу, највјероватније за четвртак, најављена је сједница СО на којој би требало да буде изабран предсједник Општине и предсједник локалног парламента.

Кандидат за предсједника Општине је Никола Никша Гојковић (Избор), а за предсједника СО Андрија Радман (ДПС). Договорено је и да један потпредсједник Општине буде из Избора, а други из ДПС.

Маровић је изразио задовољство што је „послије 15 година ДПС вољом грађана и успјешним разговорима са Избором у позицији да буде једна од одлучујућих политичких снага у Херцег Новом“ што ће се, како је истакао, осјетити у бољитку живота сваког грађанина.

Кандидат за предсједника општине Никола Никша Гојковић је увјерен да је у овом тренутку постигнут максимум и да би сви требало да радите за добробит Херцег Новога.

Оснивач Избора Душан Радовић Крушо након преговора кратко је рекао да су успјели да постигну „џентлменски споразум”.

Функционер ПзП-а Милован Баждар је рекао да је Избор преварио бираче, који су гласали за промјене а не за ДПС, те да нова већина нуди празна обећања и нема рјешења за проблеме Херцег Новог.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Nije izabrao nesrecni kruso vec gradjani sto su glasali toga nesrecnika.Srecna vam dukljnska vlast novljani brzo ce brat taci u posjetu da se malo sunca i kupa.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here