Насловна Друштво Херцег Нови Космету: Српске заставе, бакље и порука са куле – не...

Херцег Нови Космету: Српске заставе, бакље и порука са куле – не дамо те, васкрсло Косово! (ВИДЕО)

4
ПОДИЈЕЛИ

На Канли кули одржан је добротвoрни концерт „Херцег Нови за Косово и Метохију“. Уз подршку Општине Херцег Нови, концерт су организовали Фондација „Делије“ и Трг од ћирилице.

Грађани Херцег Новог и њихови гости су показали да што се народа тиче постоји само један исход ”унутрашњег дијалога” – Косово је у срцу, а то значи Косово је Србија!

У програму су учествовали академик Матија Бећковић, Ивана Жигон и Косовски божури, Слободан Тркуља, Даница Црногорчевић, група 357 и Комнен Вуковић.

Сав приход намењен је за обнову косметских светиња, манастира Бањска и Драганац.

Први овакав концерт организован је као помоћ обнови манастира Светих архангела код Призрена, а онда је уследила пауза. Сада су се опет стекли услови за организацију концерта, премда Херцег Нови никада није престајао да на различите начине помаже српски народ и обнову светиња на Космету.

Хуманитарни концерт за Косово синоћ у Херцег Новом.>>>Подели видео<<<

Geplaatst door Бошко Обрадовић op maandag 14 augustus 2017

 

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Nažalost u AV Srbiji možemo ovako nešto ,kao u HN,videti samo na Marakani i JNA ili ostalim stadionima.Čak i u Pragu ili Moskvi na tamošnjim utakmicama.Daciceva podela KiM nije podela već predaja KiM.1958 godine klika oko nesrecnih srpskih titoista je podrucje koje danas neki zovu sever Kosova* spojila tada sa atonomnom KiM oblascu.Dakle kao sto se vidi I zna Dacic trazi nazad iz autonomije deo „uze “ Srbije.Nema sta, glupostima titoista nikad kraja.Osim toga „podelom „otvara se predaja Preseva i pitajBoga jos sta ce kome pasti na pamet oko Srbije i drugih, ovde u bivsoj Yu.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here