Насловна Политика Херцег Нови: ДПС о раскиду коалиције сазнао из медија

Херцег Нови: ДПС о раскиду коалиције сазнао из медија

0
ПОДИЈЕЛИ

Херцегновски ДПС није добио званично одлуку Избора о раскиду коалиције, коју су из те групе грађана најавили 6. јануара на конференцији за новинаре, пише Побједа.

Предсједник Општинског одбора ДПС Слободан Радовић казао је јуче Побједи да је из медија сазнао за конференцију за новинаре коју су на Бадњи дан одржали представници мањег коалиционог партнера и саопштили одлуку о изласку из коалиције.

– То је за мене било велико изненађење с обзиром да ништа није претходило таквом потезу. Званично нијесмо добили од Избора никакво обавјешење да су то урадили или да ће урадити. С обзиром да се све дешавало у вријеме божићних празника, у вријеме које није за расправе већ за помирења, сматрали смо да ових дана не би требало да улазимо у било какву полемику. Свакако да ћемо као одговорна и најјача партија у Херцег Новом, већ у понедјељак озбиљно размотрити новонасталу ситуацију и на нивоу ОО ДПС и у сарадњи са врхом партије заузети став како наставити даље. Сигурно је да ћемо се према новонасталој политичкој ситуацији одговорно понијети прије свега због грађана Херцег Новог и града. Прије свега бавићемо се најважнијим питањем, да локална самоуправа функционише нормално, како грађани не би били у ситуацији да трпе штету због евентуалног раскида коалиције. Вјерујем у изналажење најбољег рјешења – казао је Радовић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here